Punctul forte al acestui hotel este reprezentat de angajatii hotelului. Acestia nu stiu ce sa-ti mai faca ca sa te simti bine. Am vorbit cu ei in limba engleza.
Am fost cazati intr-o camera dubla standard, cu vedere la gradina, la etajul al doilea. Camera era foarte aproape de restaurantul principal.
Cladirea nu are lift. Resortul este mare. De la receptie pana la mare sunt aprox 800 m.
La receptie am primit doua carduri de acces in camera si doua carduri pentru prosoapele de plaja. Baia camerei are 3 compartimente care nu au usi intre ele: unul are toaleta, al doilea are chiuveta si al treilea are dusul care nu are cabina ci doar o perdea. Camera are 2 paturi, o masa si 2 fotolii. Aerul conditionat functioneaza perfect.
Dimineata si seara am mancat in restaurantul principal intr-un salon care era doar pentru adulti. La prinz am mancat la un restaurant in aer liber, care era aproape de plaja. Micul dejun era acelasi in fiecare zi dar avea foarte multe: fructe, iaurt, halva, clatite, falafel, branza, cascaval, omleta etc. La cina am mancat mereu altceva:calamari, curcan, rata, vita, peste, linte, bame, salate, prajituri.
In resort este foarte multa verdeata.
Plaja este foarte potrivita pentru copii. Intrarea in apa este lina. In apa nu sunt pietre si nu e nevoie de papuci speciali.
Echipa de animatie e grozava. Nu ratati spectacolul brazilian si cel egiptean la ora 21 in amfiteatru. Au fost si 2 petreceri pe plaja, seara: havana party si carnival beach.
Nu a trebuit sa caram bagajele prin resort. Cand ne-am cazat le-a luat hamalul din fata hotelului si le-a adus in camera. La plecare le-a luat din camera si le-a dus in fata receptiei.
In concluzie, recomand acest hotel.
Trimis de SEVER56 in 29.07.18 20:44:08
- A fost prima sa vizită/vacanță în EGIPT
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (SEVER56); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@SEVER56:
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 94&ridAnt=87926
Vă întreb și pe dumneavoastră: ați luat excursii opționale? Dacă da, de unde și la ce preț? Le recomandați?
În oraș ați ieșit la cumpărături?
Am văzut că sunteți din București. Ați avut cumva plecare marți? Ați avut escală la charter (am auzit recent că este o anumită agenție care face treaba asta).
Ați prins un preț bun. Ați făcut rezervarea cu mult timp înainte?
@fra: Nu am luat excursii. Nu am iesit in oras. Am plecat duminica din Bucuresti. Am zburat direct Bucuresti-Hurghada. Am fost cu seniorii. Una din cele doua persoane trebuie sa aiba peste 55 ani.
Buna seara, am tot vazut ca sunt probleme cu stomacul, ati avut asa probleme? este ceva general in Egipt? As vrea sa merg pentru prima data anul acesta.
multumesc
- Sep.2024 Desert Rose continua sa ne uimeasca prin tenacitatea de a-si multumi oaspetii — scris în 17.09.24 de melania67 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2023 Nu as mai repeta experienta — scris în 31.10.23 de ux131338 din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă
- Jun.2023 Potrivit pentru familii cu copii si relaxare — scris în 04.07.23 de Marisia2023 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2022 Foarte frumos — scris în 25.09.23 de ux130809 din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Hurghada, Desert Rose in august... — scris în 28.08.22 de sologiuc eugen din LANDSHUT - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Boarea de la Desert Rose — scris în 15.08.22 de doina-goga* din ARAD - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Prima data în Egypt — scris în 28.06.22 de ana mari din BRAșOV [BV] - RECOMANDĂ