Merg in Israel din 1998 si de fiecare data l-am gasit la fel de frumos :) este destinatia mea de suflet, am stat mereu mult si am avut timp de vizitat.
Noi mergem la prieteni acolo si am vazut tot ce se poate vedea in Israel, este o destinatie scumpa dar care merita fiecare banut.
Peisajele minunate si istoria locului te fac sa nu mai vrei sa pleci, mancarea este o nebunie.
Locuri care trebuiesc vizitate in Israel:
- Yafo - Tel Aviv- partea veche a Tel Aviv-ului pur si simplu superb ziua, magnific seara.
- Hertelia- statiune la mediterana, mergeti la Casiopia un mic port de ambarcatiuni, cu multe restaurante cu specific (irlandez, italienesc, arabesc...) si un mall superb.
- Eilat- o statiune la Marea Rosie f eleganta si scumpa...
- Mehzada- o cetate romana sus pe un canion in mijolcul desertului Neghef
-Cezareea-cetate romana pe malul Mediteranei
- Haifa- oras port - superb
- Jerusalem
- Dead Sea
- Oraselul druizilor (nu mai retin numele) cele mai bune frigarui de miel
-Tiberias
-Nazaret
- Bethelem
Trimis de ariana32 in 03.07.11 18:35:46
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ORIENTUL MIJLOCIU.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ariana32); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- May.2023 Pustiul Iudeii si manastirea Sfantul Gheorghe Hozevitul — scris în 15.10.23 de geani anto din GALAţI - RECOMANDĂ
- May.2023 Locurile sfinte de langa Marea Galileei — scris în 21.08.23 de geani anto din GALAţI - RECOMANDĂ
- Jan.2020 O experiență frumoasă — scris în 23.01.20 de Sabina Nina din BRăNEşTI [IF] - RECOMANDĂ
- Dec.2019 De Crăciun în Israel — scris în 02.01.20 de CristiCrs din CRîMPOIA - RECOMANDĂ
- Mar.2019 „Și a fost întuneric, și a fost lumină. Și a fost ziua a patra” — scris în 26.01.20 de msnd din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Mar.2019 Nu tot Israelul este religie – Rezervația naturală En Gedi — scris în 01.10.19 de msnd din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Mar.2019 „Și a fost întuneric, și a fost lumină. Și a fost ziua a treia” — scris în 15.08.19 de msnd din BUCUREșTI - RECOMANDĂ