Land's End - cel mai vestic punct din Marea Britanie
Dupa ce am vizitat Eden Project, ne-am hotarat sa mergem cu masina mai departe pana in cel mai vestic punct din Marea Britanie. Drumul pe care ne indreptat cum masina s-a terminat la un moment dat brusc cu o parcare foarte mare. Atunci ne-am dat seama ca suntem la Land's End (sfarsitul pamantului).
Am parcat masina si am mers aproximativ 100 de m pana am ajuns in locul unde apele oceanului lovesc stancile inalte. Pe acele stanci exista un indicator, care indica directiile spre cele mai importante puncte de pe glob. (ex: New York). In apropiere de Land's End este Sennen, o plaja foarte populara care atrage anual mii de turisti. Exista si posibilitatea sa va faceti o fotografie cu acest indicator ca amintire.
Lend's End are o rezonanta speciala deoarece adesea este folosit ca punct de reper si pentru calculul distantelor.
Daca doriti sa va faceti o impresie depre frumusetea acestui loc atasez niste fotografii pe care le-am facut acolo.
Trimis de Ioana_cj in 08.04.11 10:15:22
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în MAREA BRITANIE.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Ioana_cj); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat la rubrica "Circuit Anglia" (deja existenta pe site); sters rubrica dublura introdusa de autor
@ioana cj
Excelente fotografii! Ca o mica observatie: cred ca ar fi bine pe viitor sa adaugi si cate un mic comentariu acestor imagini. Inca o data felicitari si un vot de la mine!
Multumesc mult! O sa tin cont de sugestia ta si o sa adaug si comentarii la fotografii!
- Jul.2021 Cornwall — Staycation 2021 — scris în 26.12.22 de HelloAlex din NORWICH - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Clovelly - un sat şarmant — scris în 05.07.19 de Marius 72 din MEDIAş [SB] - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Cornwall - Itinerariu de vacanţă (IV) - Pe drum, la braţ cu soarele şi briza britanică — scris în 20.05.19 de Marius 72 din MEDIAş [SB] - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Cornwall - Itinerariu de vacanţă (III) Golowan Festival, Penzance — scris în 19.05.19 de Marius 72 din MEDIAş [SB] - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Cornwall - itinerariu de vacanţă (II) - St. Michael's Mount — scris în 19.05.19 de Marius 72 din MEDIAş [SB] - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Plajă şi teatru înainte de capătul lumii — scris în 05.05.19 de Marius 72 din MEDIAş [SB] - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Cornwall - itinerariu de vacanţă (I) — scris în 01.05.19 de Marius 72 din MEDIAş [SB] - RECOMANDĂ