Minunata zona Niederosterreich
Ne-am hotarat sa plecam cateva zile in Austria la niste rude intr-o zona complet noua pt noi. Traseul prin Austria a fost Viena-Melk-Pffafings-Bad Traunstein-Schonbach-Zwettl-Linz-Salzburg.
De la Melk (un orasel minunat prin care trece Dunarea), am urcat spre Bad Traunstein, un sat turistic intr-o zona foarte frumoasa. Drumuri impecabile, peisaje de vis, organizare teritoriala si administrativa foarte buna.
Cazare am avut in Pfaffings un sat cu 10 case, la o pensiune (un fel de casa familiala - Casa Andreas Wagner). Cazarea a costat 32 euro/ noapte apartament cu 2 camere cu baie proprie.
In Zwettl (un oras interesant) am fost la cumparaturi. Mi-a placut faptul ca la cateva sate, gaseai o banca, un supermarket (Billa, Lidl, Hofer, etc)... De curatenie si ordine nu mai vorbim. Cele cateva zile petrecute aici au fost de vis. Ne-am plimbat foarte mult si am vizitat cam toate obiectivele turistice din zona.
In zona, sunt si cateva hoteluri de 3-4 * care ofera conditii de vis cu centre Spa si tot felul de nebunii. As recomanda zona oricui este interesat sa se odihneasca cu adevarat, sa mearga cu bicicletele in voie si sa admire peisaje deosebite.
Trimis de Tempo in 26.10.11 19:51:01
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în AUSTRIA. A mai fost în/la: Viena, Salzburg
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Tempo); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.