Am descoperit aceste plaje in iulie cand am stat pe Kasandra 14 zile la Hanioti.
Ne-au placut asa de mult astfel incat dupa ce ne-am intors din Hanioti am cautat sa vad daca gasesc cazare in august la cele 3-4 vile care sunt langa Koviou Beach. Am gasit cazare la un pret de 28 euro/noapte camera cu 3 paturi si dusi am fost.
Koviou Beach se afla la exact 4,8 Km de iesirea din Nikiti spre Neos Marmara. Plaja este din nisip fin amestecat cu pietris dar nu foarte mult. Intrarea in apa este lina, primi 2-3 m sunt cu ceva pietris iar dupa asta doar nisip.
Cazare Koviou Beach- sunt 3 sau 4 vile la 120-150 m de plaja si Hotel Makednos chiar pe plaja . Ca dezavantaj pentru cei care aleg vilele este ca pt a servi masa trebuie sa te deplasezi la Nikiti, in zona nefiind niciun restaurant.
Kalogria Beach este langa Koviou Beach , la un km de mers cu masina spre Neos Marmaras si 2-300 m daca mergi pe jos pe plaja. Aceasta plaja este numai cu nisip alb foarte fin, in apa doar nisip si intrarea in apa foarte lina.
Cazare Kalogria Beach- Hotel Mango chiar pe plaja , locatie foarte frumoasa.
Sunt 4 vile langa plaja dar nu am vazut sa scrie pe ele ca sunt de inchiriat.
Trimis de Dum* in 01.09.11 08:51:14
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dum*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
am redenumit sectiunea nou-introdusa in Descopera zona Nikiti-Metamorfosi. asa o sa putem aduce aici si alte review-uri despre zona respectiva.
@Dum: un vot maxim pt informatii utile si o rugaminte: numele vilelor self catering pe care le recomanzi in Koviou Beach
Multumesc,
O vila se numeste Adam's House care e cea mai aproape de plaja si Alexander House.
Mai este un hotel Makednos Hotel (64 euro camera cu mic dejun pret 2013) si Olympic Hotel.
Acum o luna am gasit Artemis Villa (artemis-villa.gr) foarte aproape de Koviou Beach la un pret de 30 euro camera.
@Dum: un vot maxim pt informatii atat de utile; deja astept oferetele de pret
E important ca, in afara de locatie, si interiorul sa fie placut si curat
Iti mulltumesc
Ofertele au aparut deja. Am o oferta la inceputul lui Iulie la aprox 30 euro si e ff aproape de Kalogria Beach.
@Dum: Buna seara, stiti cumva mai multe informatii despre Villa Artemis. Multumesc
Multumim pentru informatii, textul cam zgarcit dar noroc de pozele frumoase si lamuritoare. VAcante frumoase in continuare.
- Aug.2024 Plaja Kalogria - dezamagire — scris în 24.08.24 de lauraned din CRAIOVA - nu recomandă
- Jul.2023 Nu recomand Nikiti — scris în 19.07.23 de viohoney din BUCUREșTI - nu recomandă
- Jun.2019 Nikiti, Sithonia - Dragoste la prima vedere! — scris în 29.06.19 de Anduise din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Nikiti, la deal sau la vale? — scris în 15.11.18 de krisstinna din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 La cumparaturi in Nikiti si imprejurimi — scris în 09.02.18 de Denisa13 din GHIMBAV - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Nikiti - o alegere inspirata — scris în 17.07.16 de GoMa din DEVA - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Kalogria Beach - cea mai faină plajă din vestul Sithoniei — scris în 28.06.15 de bogumil din ORADEA - RECOMANDĂ