Taverna Periclis - o vacanta linistita fara prea mult zgomot
Am stat intr-un ap de 2 cam pt care am platit 50 euro pe zi.
La restaurant mergeam doar seara, foarte linistit la malul marii cu preturi accesibile si peste proaspat (cel mai bine gatit pe gratar) unde am gasit parte din personal roman si ne-au facut si mujdei de usturoi la cerere.
Am fost foarte multumiti in vacanta si de linistea de acolo, fara prea multa aglomeratie si priveliste incantatoare cu munti pe o parte si marea pe alta parte. De asemenea am putut vedea livezi de portocali, mandarini, lamai, mango, avocado, pomelo, curmali etc, plus ca am putut pescui in mare.
Va recomand Taverna Periclis (descoperiti aici adevaratul gust a pestelui proaspat), supermarketul Costakis, camere de inchiriat, si pescuitul in mare.
Mai puteti vizita si bisericuta din lapte care a fost zidita cu lapte de capra si poarta Hramul Maicii Domnului.
Trimis de karmen 07 in 07.09.12 11:49:00
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CIPRU. A mai fost în/la: Limasol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (karmen 07); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Izolat loc ati gasit pentru a va petrece vacanta
Cum ati inchiriat apartamentul? Are vreun site oficial?
Ce altceva ati mai vizitat in Cipru?
@TraianS: sal, nu are site... doar am intrebat prietenii care au mai fost acolo si ne-au dat un nr de tel. Poti gasi si mai ieftine dar nu au aceleasi conditii. Poti gasi la 20 de euro fara aer conditionat si nu chiar langa mare. Am vizitat si partea turceasca pt ca satul este chiar la granita, am fost in Paphos, Nicosia, Limasol, Trodos si in cateva sate invecinate in care erau petrecerile lor cu muzica, dansuri si jocuri pt copii.