Impresii din concediu (2): insula Zakinthos
Recomand insula zakynthos, cu excursiile optionale de la agentiile locale care sunt mult mai ieftine decit cele oferite de de operatorii romani,
mincarea gustoasa,
marea ionica extraordinara,
oamenii altii ca in romania,
totul incomparabil cu litoralul romanesc: preturi, mincare, mare, plaja, conditii de cazare, peisaje, oameni;
este o locatie pentru toti: liniste, distractie, pentru familii dar si pentru tineri: taverne, cluburi, magazine, posibilitati multiple de distractie, pentru toate buzunarele;
lucreaza romani care sunt altfel decit cei din tara fiind patronati de greci.
Concluzia: mergeti in zakynthos, vizitati grecia!
Trimis de SORINCOSEREA in 18.07.18 13:13:33
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: IN THASSOS, LA STUDIO SOTTI, PE PLAJA GOLDEN BEACH
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (SORINCOSEREA); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
te rog să eviţi pe viitor folosirea exclusivă a literelor MAJUSCULE (LITERE MARI), această practică este nerecomandată (îngreunează citirea) şi în general considerată lipsită de politeţe pe internet.
În limbaj internaut, a scrie cu LITERE MARI înseamnă că strigi la noi! Vezi, de exemplu, aici
Textul în cauză a fost ajustat de noi, mai sus.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 72&ridAnt=87408
- Sep.2020 Zakinthos (floarea levantului), o superba destinatie pentru toti — scris în 22.09.20 de aurora56 din TULCEA - RECOMANDĂ
- Jul.2020 Mama, mama, sunt in Zakynthos! — scris în 24.08.20 de valimi din SLOBOZIA - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Cu Hayabusa prin Zakynthos — scris în 21.10.19 de webSorin din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Prima noastra vacanta in Zakynthos — scris în 08.10.19 de danielcristea din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Impresii din Zakynthos — scris în 14.08.19 de Marius92 din IAşI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Concediu minunat in Zakynthos — scris în 16.08.19 de Andreeutzzaa din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Vacanta in Zakynthos No Name Apartmant — scris în 13.09.18 de mariuscbn din BUCURESTI - RECOMANDĂ