DC! Pe langa obiectivele importante - Casa Alba, Capitoliul, DC abunda in muzee cu intrare gratuita!
Am vizitat National Museum of Natural History, am fost la un meci de fotbal american (n-am inteles nimic! , dar nici nu conteaza!), am vazut una dintre cele mai bune echipe de majorete din Virginia si nu in ultimul rand, ne-am plimbat!
Nu starui in descrieri vis-a vis de Casa Alba si nici de Capitoliu, insa National Museum of Natural History este un "must". Muzeul este mare si va recomand inainte de a-l vizita sa mancati bine, pentru ca acolo, la propriu o sa "cascati gura", toata ziua. Peste drum de National Museum of Natural History, au o inghetata cu ciocolata foarte buna! Dupa ce puneti o parte pe tricou, va puteti aseza linistiti la coada pentru a intra in muzeu.
National Museum of Natural History, te lasa sa descoperi pas cu pas, diferenta intre valoare si valorizare si cea intre accesoriu si bijuterie! Simbioza dintre stralucire si uimire nu te lasa fara amintiri si de aceea va doresc sa ajungeti sa vedeti cu proprii ochi despre ce vorbesc.
Va urez tuturor sa ajungeti!
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
DC, este de descoperit pentru ce ofera! Si ofera din plin de la arta pana la stiinta!
In preajma obiectivelor importante nu am vazut prea multe restaurante. Exista insa, tonete cu inghetata, cu hot dog, etc.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
America este industrie de leisure! Nici nu am sufieciente cuvinte! Este un tot integrat oriunde te-ai duce! Nu te lasa sa nu ai tot ce trebuie, pentru ca Ea, asa a fost construita!
Trimis de sempreturist in 01.01.23 12:01:02
- A fost prima sa vizită/vacanță în AMERICA DE NORD
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sempreturist); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jul.2019 La spital prin Washington DC ???? — scris în 12.07.19 de Aniram din BRAșOV - RECOMANDĂ
- May.2019 Washington – metropola si capitala politica a SUA — scris în 28.11.19 de bubica din BRAşOV - RECOMANDĂ
- May.2018 O zi relaxanta la Washington — scris în 28.08.18 de Patrim din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Apr.2016 …sau cum să petreci o zi în Washington — scris în 30.05.16 de makuy* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Coasta de Est a SUA - a doua oprire - Washington — scris în 06.08.14 de Lacrimioara din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2013 The Day US Shutdown — scris în 21.10.13 de makuy* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Oct.2012 Washington - city break, octombrie 2012 — scris în 30.05.13 de makuy* din BUCURESTI - RECOMANDĂ