Veliko Târnovo. Văzut. Plăcut. Plecat.
A doua oară când am mers la bulgari am mers în Veliko Târnovo, după ce profa de geografie de la școală ne-a zis cândva că acest oraș e cochet și frumos.
Sincer nu mi s-a părut cine știe ce, dar într-adevăr e cel mai frumos oraș din Bulgaria. Drumul până acolo e urât, nimic deosebit, dar orașul cred că merită o vizită, mai ales dacă stați în apropierea graniței, altfel nu prea merită.
Noi am fost și la Metro la cumpărături, nu am cheltuit mult, că au prețuri asemănătoare cu cele din România, dar de multe ori marfa e de calitate mai slabă.
Las pozele să vorbească.
Trimis de Romania4EVER in 18.09.11 16:52:45
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Romania4EVER); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Regret, dar la asa seceta de detalii turistice, review-ul este validat fara votul saitului (PMA standard).
@Romania4ever
Si uite asa am aflat unde ai facut cumparaturi in toate orasele prin care ai trecut, deasemenea si ce magazine gasim peste tot! Cred ca poti candida la turism de shopping! Regret,dar daca tot pomenesti de un oras ai putea da macar vreo 2-3 obiective turistice de vizitat! Ca doar e imposibil sa nu fi vazut ceva,nu?
pur și simplu m-am plimbat prin centrul orașului, cel mai mult m-a impresionat intrarea în oraș, prin tunelul acela superb
@Romania4EVER:
”"cel mai mult m-a impresionat intrarea în oraș, prin tunelul acela superb"
Sau altfel spus drumul care duce la intrarea in oras traverseaza raul Yantra de trei ori, printr-o succesiune de pod/tunel (aproximativ pe sub Hotel Yantra) /pod (nr2) /tunel (nr2) si in sfarsit iar pod (nr3).
Eu am oprit masina si am privit de pe al doilea pod catre Yantra si catre oras, e o priveliste extraordinara.
- Apr.2022 Un weekend la vecini, în Bulgaria — scris în 19.05.22 de k-lator din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 Veliko Tarnovo... sau OIA din Balcani? :) — scris în 02.10.21 de alex1987sb din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Muzeul Iluziilor din Veliko Târnovo, ideal pentru puțină distracție — scris în 29.12.21 de Aurici din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Mini-Bulgaria, o țară întreagă la picioarele tale — scris în 07.06.21 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Nov.2020 Veliko Târnovo cu ale lui case atârnate pe dealuri — scris în 02.02.21 de Marius 72 din MEDIAş [SB] - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Veliko Tarnovo de toamna festiva — scris în 21.10.19 de Adela3107 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Mini Bulgaria si altele in Veliko Tarnovo — scris în 26.07.19 de adighh din BRAşOV - RECOMANDĂ