Buna ziua. Am fost la Lisabona si am doua lucruri a va spune. Se procura destul de greu Lisabonapass. Am fost nevoiti sa cumparam doua. Primul l-am cumparat din aeroport dar al doilea a trebuit sa il cumparam din oras asa ca am mers din fata statuii Marque de Pombal in jur de 40 minute pe jos pina la primul centru de informare turistica. In Roma se gaseau si la chioscurile de ziare deci nu ne-am adaptat noii situatii.
Am fost la Sintra si ultimul obiectiv a fost Monseratte obiectiv care se inchidea la ora 19 dar si ultimul autobuz a plecat tot la ora 19 ceea ce a facut sa mergem pe jos pina la gara sa luam trenul spre Lisabona.
Daca nu ne avertiza portarul mai zaboveam mult in statia de autobuz, de taxi nici vorba sau altfel de mijloc de transport doar trei motociclete.
Drumul pina la gara a fost frumos timpul la fel deci nu am regretat prea mult.
Sper sa fi fost de folos, cai de acum incolo voi incerca sa iau in calcul toate variantele privind legatura intre transport si programul de vizitare.
Va doresc cat mai multe excursiisi cu ceva peripetii sa nu fie chiar asa monoton.
Trimis de romroma in 04.07.14 08:15:25
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PORTUGALIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (romroma); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
În forma în care se prezintă la acest moment, textul trimis nu este publicabil ca review - "articolul" nu poate fi validat.
Sperăm să găseşti timp sau disponibilitate pentru completarea unui set minim de detalii - referitoare, de obiectivele de vizitate din Sintra drumul până acolo etc - eventual pentru încărcarea unui set, măcar minimal, de fotografii din sejur sau minisejur, astfel încât să putem publica, într-un final, articolul.
Articolul a fost momentan suspendat, până la stabilirea deciziei definitive. Pentru completări / modificări / ajustări poţi folosi linkul EDIT IMPRESII (afişat cu roşu sub textul trimis)În cazul în care aceste completări nu sosesc în timp util, textul ar putea fi, eventual, republicat de noi sub formă de ecou la un alt articol, publicat anterior în aceeaşi rubrică (ori în una similară)
Mulţumiri pentru completări - rev va fi publicat în scurt timp
- Oct.2020 Sintra: un palat de basm și o fortăreață semeață — scris în 05.06.21 de irinad din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ
- Nov.2019 Rua Volta do Duche - Sintra — scris în 07.05.22 de ile57b din ŢăNDăREI [IL] - RECOMANDĂ
- Nov.2019 Palatul Quinta da Regaleira - Sintra — scris în 06.05.22 de ile57b din ŢăNDăREI [IL] - RECOMANDĂ
- Nov.2019 Sintra — scris în 05.05.22 de ile57b din ŢăNDăREI [IL] - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Sintra -”un glorios Eden” — scris în 03.04.20 de Mika din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 3. Sintra – Quinta da Regaleira – o scurtă raită, pe larg — scris în 10.07.18 de Bujie din PITESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2018 Perla Portugaliei şi un drum până capătul lumii — scris în 25.12.18 de Marius 72 din MEDIAş [SB] - RECOMANDĂ