Din Istanbul spre Edirne oprire la Silivri
Salutare dragi prieteni și colegi AFA! Eram dator cu una dintre experientele pe meleagurile turcești una nouă pentru noi pe care sper să o mai repetăm in viitor!
Veneam după vacanta de vară petrecuta la Crystal Paraiso Verde Resort (vezi impresii) si drumul ne aducea spre casă dar mai incet decat drumul spre Antalya la dus. Plecând din resort am avut o noapte la Isparta apoi 2 la Istanbul urmând ca ultima oprire să fie la Edirne.
Am vrut să mai facem o vizita la Marmara pe care o întâlnisem la Gelibolu in anii anteriori dar pe celălalt mal.
Oscilam intre Buyukcekmece si Silivri aceasta fiind mai aproape de ultima noapte in Turcia. In jur de ora 9 am plecat spre Silivri mergand doar pe E5. apoi pe D100. Am ales plaja centrala din Silivri. Era intr-o zi de miercuri era destul de populată doar de localnici. Proprietarul beach barului ne-a poftit sa parcam cat mai aproape de plaja. Am plătit șezlonguri si o umbrelă cred 200 lire iar pentru cele 3 ore petrecute aici am făcut consumație de la bar și restaurantul lor. Plaja cu nisip fin intrarea lină in apă cum era pe vremuri la noi la Mamaia. Acest lucru i-a incantat pe cei mici si sigur mai vor aici... Deci merge si fără UAI la mare pentru 2... 3 zile au stabilit ei????????????.
Cei de la restaurant erau foarte amabili, ne-a încântat această zonă daca știam din timp as fi ales aici 2 zile cel puțin.
Dar și pentru o scurtă oprire de o zi sau cateva ore este o alegere foarte bună...
Toate cele bune tuturor și vacante frumoase întotdeauna!
Trimis de M'Liviu in 24.11.23 20:00:21
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (M'Liviu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Descoperă Silivri şi împrejurimile, SILIVRI" (deja existentă pe sait)