Am ales sa imi petrec doua zile in Novi Sad, al doilea oras din Serbia ca marime!
Prima impresia fata de oras a fost prima masa, am cautat pe langa hotelul sole mio si am gasit restaurant siki, unde mancare foarte ieftina, multa si foarte buna ca de exemplu un ciolan cu cartofi si un pic salata 400 dinari in jur de 16 ron (se numea kolanica) meniul era in sarbeste si ospatarul nu prea vorbea engleza sis o bere cam 12o dinari!
asa am mancat doar in centru unde preturile erau cam duble ca la siki, sa va faceti o idee cam cat costa in centru oricarui oras mare din romania!!
novi sad este un oras minunat, ca un fel de timisoara dar mult mai bine pus la punct!! am vizitat si cetatea unde chiar e o priveliste frumoasa in care se vede dunarea si oras, iar sus la cetate sunt multe terase foarte frumoase!! dar aici preturile sunt un pic cam piperate adica o bere 10 lei si o cafea 7 lei!!
am vizitat si muzeul voivodina cel mai mare muzeu din serbia, intrarea 200 de dinari si chiar e mult de vizitat si multe lucruri interesante!!
alte preturi magneti de la 50 de dinari pana la 400, o cupa de inghetata 50 de dinari, astea sunt preturi in centru!!
mie personal chiar mi-a placut mult novi sad, se merita sa va petreceti macar 2 zile aici, chiar e relaxant!!
Trimis de gcristian in 01.05.18 16:51:30
- A fost prima sa vizită/vacanță în SERBIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gcristian); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Nov.2019 Din nou hai-hui prin Novi Sad — scris în 21.12.19 de Dragoș_MD din FRUMUşANI [CL] - RECOMANDĂ
- Aug.2019 O zi în Novi Sad — scris în 05.08.19 de asilvioaiei din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Apr.2019 3 zile cu copiii in Novi Sad — scris în 27.04.19 de adighh din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jan.2018 Petrovaradin, freamătul Dunării, ceasul și cazarma — scris în 01.04.18 de adrianbogdan din CHITILA [IF] - RECOMANDĂ
- May.2017 Novi Sadul văzut într-o zi — scris în 11.06.17 de ungureanica din REșIțA - RECOMANDĂ
- Jun.2016 Novi Sad - pe strazi cochete cu parfum de tei — scris în 04.06.16 de noi doi din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Gibraltarul de pe Dunăre: Cetatea Petrovaradin — scris în 20.07.17 de mariana.olaru din PITEşTI - RECOMANDĂ