Buna tuturor, am tot vazut ca foarte multi nu gasesc, sau greu gasesc, aceasta superba locatie, pe muntele Olimp, aceasta Cada a lui Zeus. Noi, adica eu, sotia su 2 copii am fost in septembrie 2019, o vreme superba, am tot citit, scrierile, tuturor dar niciunul, nu s-a exprimat clar, un punct care sa-l gasesc pe gps.
Iata, va voi pune o captura de ecran cu locatia pe care trebuie sa o bagati pe gps si te va duce, pe jos sau auto, exact de unde se pleaca pe acea poteca super usoara spre Cada lui Zeus (ceva mirific), intrun canion ce seamana cu Cazanele de pe Dunare.
Deci daca ai ajuns in LITOCHORO (un extraordinal orasel), pune pe gps loc numita MYLOI, si rog siteul „Am fost acolo” sa nu stearga aceasta denumire deoarece e singurul punct care apare pe gps din orice punct, straduta al oraselului.
Litochoro este un orasel mirific, cu stradute inguste-inguste, ca cele din Italia, si foarte incurcat, dar gps le stie pe toate ????.
P. s. Daca ati ajuns pe poteca spre Cada lui Zeus nu ezitati sa urcati si pe cararea care se ramifica la un momentdat, cu o balustrada din lemn, veti gasi niste privelisti pana departe spre Salonic. Noi am mers pe acest traseu cam 40 min si nu parea ca s-ar termina curand.
Vacante placute tuturor!
Trimis de Vasi AR in 06.09.19 08:37:44
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Platamonas Royal hotel
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Vasi AR); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Vasi AR: Bun sfat! Mulțumiri! Felicitări!
Călătorii plăcute!
- Jul.2022 Refugii de pe Muntele Olimp - Spilios Agapitos și Giosos Apostolidis — scris în 04.11.22 de Mika din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2022 Trei zile pe Muntele Zeilor — scris în 23.10.22 de Mika din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Pe poteci de poveste (Descoperă Muntele Olimp) — scris în 03.12.18 de monik-50 din BRAILA - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Cu masina spre muntele (și cada) lui Zeus — scris în 14.02.18 de zoro din IAşI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 In vizita la Zeus — scris în 21.07.16 de scorpionn13 din FETEşTI [IL] - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Muntele Olimp - Cascada și cada lui Zeus — scris în 09.09.14 de dannaa din IASI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Muntele OLIMP - varianta light, pentru familii cu copii — scris în 09.07.14 de silvia tudoran din BUCURESTI - RECOMANDĂ