Am petrecut luna de miere intr-un resort din Maldive dar am vrut ca 3 zile sa le folosim pentru a vedea o insula cu localnici. Am ales maafushi pentru ca este apropiată de capitala.
Sfat: nu luați public ferry pt a ajunge pe Maafushi! A fost groaznic! O barca șubreda care ne-a legănat groaznic, drumul a durat 2 ore si ne-a fost rău tot timpul.
Chiar daca este mai scump speed boat-ul merita toți banii.
Insula este foarte mică si săraca. Nu se merita sa o vizitezi decât pentru excursiile organizate de acolo, par bine organizati.
Nu exista street food, poți mânca doar la restaurantele de pe plaja, iar prețurile mi s-au părut mari. Un club sandwich este 10$
Plaja nu este frumoasa si nici apa.
Cum ziceam, se merita doar pt excursii.
Trimis de Maria09 in 11.07.16 17:51:17
- A fost prima sa vizită/vacanță în MALDIVES
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Maria09); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Maria09: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 89&ridAnt=70163
===
”Am petrecut luna de miere intr-un resort din Maldive
Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)
Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)
===
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Descoperă Maafushi, RESORTURI / ATOLI [CAZARE]" (deja existentă pe sait)
- Jan.2017 O vacanta de vis ! — scris în 30.01.17 de caesar_ave din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2015 Maafushi. Poveste ne-romanțată — scris în 08.10.15 de robert din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Maldive. Vacanța — scris în 22.09.15 de robert din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2013 Prezentarea Insulei Maafushi din South Male Atol — scris în 26.11.13 de expertu din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Nov.2013 Paradisul din Oceanul Indian - South Male Atoll — scris în 09.11.13 de roxana.tomina din DUBAI, U.A.E - RECOMANDĂ