In fiecare dimineata plecam la plimbare fara o tinta stabilita... mergeam ne uitam, vedeam, unde ne placea ramaneam toata ziua. Asa am ajuns si la plaja Makryammos. Dupa parerea mea e cea mai frumoasa plaja din Thassos.
O plaja deosebita cu tot confortul, foarte curata, cu multa verdeata, terase multe si elegante cu mancaruri deosebite si o priveliste de vis. In gradinile ce o inconjoara se plimba agale pauni si fazani, undeva langa plaja intr-o gradina inchisa sunt caprioare ce asteapta de la vizitatori o mana de iarba.
Plaja e amenajata, cu un nisip deosebit de fin si curat, intrarea in apa este lina si fara pietre. Langa plaja se gaseste si piscina si loc de joaca pentru cei mici, ii poti lasa la joaca fiind monitorizati de persoane abilitate.
si cum o poza face cat 1000 de cuvinte... va las sa le admirati
Trimis de helen39 in 29.10.10 22:08:48
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (helen39); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
La Macryammos nu am reuşit să ajungem. Îmi plac foarte mult pozele.
Intrarea în complex se plăteşte sau doar plaja este privată? Zona este, într-adevăr, foarte frumoasă, din păcate eu nu am avut timp să o explorez mai mult. Plaja se găseşte la doar 2 km de Limenas, capitala insulei.
Intrarea in complex a fost 3 euro pentru fiecare adult, copilul a fost crutat si in plus sezlongurile au fost alti bani parca 7 euro, nu mai stiu ca nu am platit eu.
intrarea in complex a fos 12 euro-2 adulti, 1 copil si masina. sezlongurile au fost 7 euro.
chiar daca e mai scump merita o zi la Makryammos
Superb la Markyammos, noi nu am platit intrarea pentru ca am vrut sa mergem la taverna sa mancam... superb, dar scump rau
Mutat, la reorganizare, în rubrica «Descoperă Limenas și împrejurimile» (nou-creată, între timp, pe sait)
- Sep.2018 Limenas, nu numai poarta de intrare în Thassos — scris în 23.12.18 de irinad din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Limenas — scris în 16.04.20 de dorgo din TâRGU MUREș - RECOMANDĂ
- Sep.2015 Plaja Papalimani - pe gustul nostru! — scris în 23.09.15 de Chloe din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Limenas, mai mult decat un port — scris în 18.07.15 de adialexe din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Un muzeu thassian superb in Limenas — scris în 12.07.15 de carmenmo din TIMIșOARA - RECOMANDĂ
- Jun.2015 O vizită scurtă, dar fructuoasă prin Limenas — scris în 27.07.15 de ovidiuyepi din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- May.2015 Ferry spre insula Thassos — scris în 09.08.15 de elviramvio din JUD. ILFOV - RECOMANDĂ