Pt noi, Kusadasi a reprezentat o locatie excelenta pt descoperirea unor obiective turistice in care doream sa ajungem.
Am calatorit cu masina si, pt a putea vizita Cetatea Troia, ne-am cazat imediat ce am trecut cu feribotul. Din pacate, nu am retinut numele hotelului.
Ne-am continuat calatoria inspre Kusadasi si, timp de o saptamana ne-am cazat la Arora Hotel. Am fost multumiti de conditiile de cazare (camere spatioase, saltele confortabile, curatenie impecabila, terasa cu vedere spre mare).
La capitolul mancare, parerile au fost impartite. De fapt, eu am fost sg carcotasa. Fiindu-mi teama sa nu mananc carne de oaie, am evitat carnea.
Plaja hotelului nu ne-a incantat pt ca era ingusta si nu foarte curata, dar nu a fost o problema. Am optat pt o alta. Nu ne-am limitat la baie si plaja.
Am fost in Efes, Selcuk, la Delfinariu (unde fiica noastra a inotat cu delfinii). Despre obiectivele turistice din zona nu cred ca e necesar sa scriu. Au facut-o altii inaintea mea. Dupa sejurul de 7 zile, am mers la Pamukkale, unde am innoptat. Am fost incantati!!! Va recomand sa vizitati si Cetatea ZHierapolis. Merita!
Turcia ne-a oferit atatea surprize placute incat anul acesta intentionam sa repetam traseul. Daca va ganditi sa va indreptati inspre aceste meleaguri, va rog sa nu stati doar la plaja. Va asteapta locuri pe care le veti indragi!
Trimis de catalinioan in 03.07.19 03:46:37
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (catalinioan); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Descoperă Kusadasi și împrejurimile, KUSADASI" (deja existentă pe sait)
- Jun.2022 Descoperind orașul Kusadasi — scris în 01.07.22 de ⭐ValentinB_88⭐ din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Kusadasi Mon Amour — scris în 05.09.18 de Dantes1967 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Prin Kusadasi — scris în 24.07.19 de zlatna din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Kusadasi intre extaz si dezamagire — scris în 25.08.17 de lupul negru din CARACAL - nu recomandă
- Aug.2016 Pas cu pas prin Kusadasi — scris în 25.12.16 de ovidiuyepi din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Oct.2015 Kusadasi - Anka kuş adica pasărea Phoenix — scris în 15.10.15 de GabrielaG din BRASOV - RECOMANDĂ
- Sep.2014 Popas cu localnici — scris în 25.03.15 de adrianbogdan din CHITILA [IF] - RECOMANDĂ