Buna seara!
Zilele trecute am scris un review despre conditiile de cazare de la Hotel JollyKop, acum urmeaza sa vorbesc despre statiunea Kopaonik.
Mi-a placut foarte tare statiunea! Noua ne place zapada si ne place sa schiem, deci, a fost locul perfect.
M-as intoarce oricand la Kopaonik. Partiile sunt intretinute. Desi nu era zapada cam pe nicaieri, partiile erau in conditii optime de schiat. Ce-i drept, nu erau toate partiile functionale, dar dupa parerea mea, nici nu se putea. Sunt partii multe (albastre, rosii si negre), de la incepatori pana la cei cu multa adrenalina, pot schia pe ele.
Sunt instalatii cu telescaun si teleski. Un lucru care mi-a placut a fost acela ca urcai pe un versant si coborai pe altul. MIRIFIC! Peisajul a fost de poveste!
Sunt multe cabanute in varf sau la mijlocul partiilor, unde poti sa te opresti la un vin fiert sau la o ciorba calda.
Va recomand restaurantul Camelot de la baza partiei. Se mananca foarte mult si ieftin.
Preturile la skipass sunt ok... noi am luat skipass pe 3 zile si am platit aprox. 25 euro / persoana / zi.
Recomand tuturor statiunea Kopaonik, atat pentru ski cat si pentru relaxare si peisaje!
Trimis de sdanutza in 11.01.16 21:27:04
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SERBIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sdanutza); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo — ai putea încărca? Ar ilustra perfect textul, fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie...
Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew.php?id=17200
- Jul.2023 Kopaonik, stațiunea de 5* a Serbiei — scris în 14.09.23 de pepsi70ro din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Feb.2022 Doar pentru iubitorii de ski, fără fiţe — scris în 05.12.22 de viorelpasca din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Jan.2020 5 zile in viscol la Kopaonik — scris în 05.01.20 de lukas75 din DROBETA - RECOMANDĂ
- Dec.2017 Atentie la masini: se fura! — scris în 01.01.18 de JAT din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Feb.2015 Despre cazare și schi la Kopaonik — scris în 27.12.15 de viorelpasca din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Dec.2014 La schi in Kopaonik — scris în 02.01.15 de SorinelA din MOTRU - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Relaxare totala — scris în 20.08.14 de elena_iasi din IASI - RECOMANDĂ