Ar fi multe de spus dar am sa fac un rezumat. Am locuit intr-un hotel 3* in Lauterbrunnen, cazarea si masa au fost super, gara era peste drum iar telecabina langa hotel dar in 7 zile nu le-am auzit (silentioase).
Orice bilet inainte de ora 9 este la jumatate de pret, in care aveti inclus micul dejun la restaurantul de sus de pe munte, nu uitati ochelarii de soare si o sapca (obligatoriu, a ltfel patiti ca noi, arsura de grad 3 pe fata).
Trenul nu intarzie niciodata! Sus aveti restaurante si magazine de suveniruri.
Nu ratati o plimbare pe ghetar spre Monch pe jos. La capatul taseului veti gasi un bufet, in care se descalta toata lumea la intrare, si unde puteti servi masa sau placinte calde.
Puteti merge cu sania cu caini sau cu tiroliana, sa nu va para rau de nici un ban dat, este fantastic.
La coborare s-ar putea sa stati mai mult, pt. ca urca mii de oameni zilnic.
Biletul de tren costa 360 franci dus-intors (nu uitati daca plecati dimineata platiti 200). Luati o jacheta groasa la voi, la sfarsitul lunii iulie erau -6 grade acolo sus.
Trimis de mariana in 05.11.08 09:57:46
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mariana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Intr-adevar, ceva de vis. Noi am locuit in Beatenberg (la un hotel super, din lantul Dorint) si am avut de ales in cele 2 zile cat am stat in zona intre Schilthorn si Jungfrau-Monch-Eiger.Si nu o sa regret alegerea facuta.
Dar inca o precizare: nu stati pana aproape de ora inchiderii, pentru ca asa ceva n-am vazut in viata mea-cozi infernale, ca pe vremea de dinainte de '89, lume care se calca in picioare ca sa poata cobori, omor, ce sa mai!
Iar in privinta biletelor de dimineata (inainte de ora 9), daca tin bine minte, dar nu mai stiu sigur,parca erai obligat sa cobori pana la o anumita ora.
un vis de iarna... in pasi de dans
Sa visam la iarna in pasi de dans ascultand melodia inserata in partea superioara a review-ului!
- Jul.2017 Interlaken - Eiger — scris în 29.09.17 de Mete din LUGANO - RECOMANDĂ
- Aug.2009 Eggishorn - Aletschgletscher — scris în 20.10.09 de mariana din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2006 Jungfraujoch - top of Europe — scris în 31.08.10 de Michi din BUCURESTI - RECOMANDĂ