Un oras frumos in care nu ai cum sa te plictisesti
Am ajuns in acest oras "fara sa vreau" - trebuia cineva sa o aduca pe nepoata mea acasa si eram singura optiune "disponibila". Cei 300 de euro pe care am spus ca i-am cheltuit au fost doar pentru bilet fiindca cazarea am avut-o asigurata.
Dupa un zbor linistit am ajuns in Malaga, iar din aeroport, spre Fuengirola se poate ajunge foarte repede si ieftin cu trenul care este imediat la iesire din aeroport. Distanta dintre aeroport si oras este de 20-25 min cu acest tren, la care nu am dat mai mult de 4 euro/calatorie. Orasul frumos in care cu parere de rau spun ca au fost prea putine zile. Am vizitat castelul Sohail un castel in care vara se organizeaza concerta si evenimente si am urcat in turnuri, am sezut pe tunuri, am patrulat pe creneluri, impreuna cu fantomele luptei de acum 200 ani… privelistea asupra orasului si spre mare fantastica.
Plaja minunata, apa limpede, fara galagie, oamenii civilizati te fac sa-ti doresti sa fie si la noi la fel. Ceea ce am apreciat pe parcursul celor 5 zile era ca seara dupa ce beam o bere ne ducem in parc fara sa-ti fie teamaa ca cineva te-ar putea deranja sau sa-ti fie frica de ceva. Fiind dornica de plimbari am facut si excursii in Malaga, Mijas si Giblartar.
Deja ma gandesc pentru anul viitor la o alta vizita in acest minunat oras si cu o perioada mai lunga, fiindaca in avion am intalnit persoane care-si organizau de ani de zile concediul singuri, cu bani mai putini decat prin agentie, in cate o statiune de pe coasta del sol.
Trimis de gdanutza in 29.07.13 10:16:10
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gdanutza); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.