....... A fost o zi cand am ajuns la Cannes..... . un loc minunat cu palmieri, gradini cu flori, plaja (se practica toplessul destul de ciudat pt un loc atat de dichisit), strazi parca ieri construite fara fir de praf o minunatie, restaurante luxoase unde se mananca bine (cam scump pt buzunarele noastre dar e firesc sa fie asa) inspiri un aer de aristocratie.
La Croisette este bulevardul principal unde sunt numeroase restaurante cafenele si magazine. Intr-o plimbare puteti vedea covorul rosu intins unde este cel mai faimos Festival International de filme. (daca aveti norocul sa ajungeti in mai s-ar putea sa dati si de celebritati)
Dar de departe a fi cel mai important lucru de vazut! Le Suquet este orasul vechi care se distinge prin arhiectura sa medievala cu stazile inguste oferind o priveliste de ansamblu asupra orasului si al portului.
De asemenea recomand o vizita bastionul Sainte Marguerite unde puteti vedea celula Omului cu masca de fier si Muzeul Marii. Si nu uitati cu taxiul se ajunge in aprox o ora de mers la Monaco. Ah si sa nu uit un tricou suvenir simplu pe care scrie Cannes peste 20 euro :)
Trimis de vargha in 08.06.12 00:12:40
- A fost prima sa vizită/vacanță în FRANȚA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (vargha); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Fiind un review de calatorie, nota pentru cazare a fost retrasa.
- Aug.2020 Cannes în 3 zile — scris în 15.09.20 de cata2106 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Am mers pe “covorul roșu” la Cannes — scris în 12.03.20 de Mitica49 din BRăILA - RECOMANDĂ
- Feb.2019 Cannes, Ile St. Marguerite şi Antibes — scris în 18.02.19 de krondia* din BRAșOV - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Maretia principatului Monaco si a Coastei de Azur — scris în 17.07.17 de mijey din GALAţI - RECOMANDĂ
- Nov.2015 Cannes - ma astepta covorul rosu — scris în 26.03.16 de GabrielaG din BRASOV - RECOMANDĂ
- Sep.2013 Anonim în oraşul celebrităţilor — scris în 24.07.14 de cdiana din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2013 Seniori la Cannes - Intalnire cu un ,,vip'' — scris în 02.12.13 de mireille din RâMNICU VâLCEA - RECOMANDĂ