BUN
Vizitati orasul Leuvain, situat la 20 km de capitala Belgiei. Un oras fermecator, cu un campus universitar integrat in natura si cu o gradina botanica plina de culoare, mai ales primavara.
In oras sunt multe terase unde se poate bea o bere buna si de calitate. Se gaseste multa ciocolata ca in toate orasele Belgiei.
Primaria veche, este o cladire impunatoare, poate cea mai frumoasa din Europa.
Ne-am simtit foarte bine si in siguranta alaturi de intreaga familie, baiatul nostru stabilindu-se de doi ani aici.
LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Primaria, gradina botanica, magazine, terase unde se consuma bere belgiana.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
In Keesel-Lo este un parc foarte frumos cu lac, animale care il populeaza, alei de promenada.
Trimis de RADUKU in 29.05.20 17:38:13
- A fost prima sa vizită/vacanță în BENELUX
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (RADUKU); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Interesantă recomandarea
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Descoperă Bruxelles şi împrejurimile, BRUXELLES" (deja existentă pe sait)
Odată cu primul review, @RADUKU: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
@RADUKU: Bun venit și succes! Și dacă ai început, continua. Felicitări, votat cu mare drag.
Bine ai venit RADUKU în comunitatea noastră, ai luat o piatră în gură, ţi-ai făcut curaj şi ai scris un review. Felicitări!
Ca persoană care am o mare vechime pe sait (10 ani) şi ca vârstă aş putea să-ţi fiu mamă (fiica mea are 63 de ani) îmi permit să-ţi dau câteva sfaturi. Fă mai multe poze de pe unde te duci că ele îţi vor aminti ce ai văzut. Apelează la documentare, începând cu Goagăl care e la îndemână, reviewurile altora (nu e cazul aici că nu s-a mai scris despre acest oraş), ideal ar fi să iei un album de acolo, deşi sunt cam scumpe 7-10 eu dar poza+text îţi aduc un plus de informaţii.
Fă-ţi o părere şi apucă-te de scris reviewuri ceva mai lungi. Fără copy-paste, ci toată informaţia trecută prin filtrul gândirii tale. Te rog nu o lua ca observaţie, ci ca cea mai bună încurajare să ne mai scrii de pe unde te mai duci.
Nu ma supar, cu scrisul nu le am asa bine, fiind profesor de matematica, stiti mie nu prea imi place„trancaneala„ si fiind si ardelean is mai„molcom„ in toate. Am facut mai multe poze, dar nu le- am postat decat pe acestea 3. Am un dvd cu poze din Belgia. Nu am dat copy paste. Iti urez sanatate si multam fain de remarci...
@RADUKU: Avem un coleg inginer (sunt mulţi ing. pe aici), îl cheamă Dragoş. Nu se întinde la poveşti, zice ce trebuie şi dă sursa //htpp... de unde s-a informat. Nu ar strica să-i citeşti 2-3 reviewuri. Să vezi că dacă mai scrii câteva rev. de pe unde ai fost, pe lângă faptul că-ţi sistematizează amintirile, are să înceapă să-ţi placă dacă vezi că eşti apreciat. Ai pus o poză absolut superbă a primăriei, ca o dantelă de Bruxelles. Poate ar fi tebuit vorbită, luând din Google, anul când s-a construit, stilul, etc. Ştiu că nu ai timp probabil dar să vezi câţi vor fi interesaţi dacă începi să devii cunoscut. Sunt oameni tineri foarte ocupaţi, cu meserii solide şi totuşi le-a intrat morbul AFA si cum fac o excursie scriu un review-două. Nu te superi că te-am cicălit, nu?
- Apr.2024 Bruxelles – trei zile la început de aprilie (partea II) — scris în 28.10.24 de mprofeanu din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Apr.2024 Bruxelles – trei zile la început de aprilie (partea I) — scris în 23.10.24 de mprofeanu din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Apr.2022 Bruxelles, orasul cladirilor dantelate — scris în 13.05.22 de aurora56 din TULCEA - RECOMANDĂ
- Feb.2022 Nici prea prea, nici foarte foarte — scris în 03.03.22 de robert din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Dec.2021 Bruxelles - două nopți în decembrie — scris în 17.12.21 de cata2106 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- May.2019 Tur ghidat în Primăria orașului Bruxelles — scris în 06.02.20 de mihaelavoicu din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Feb.2019 Scurtă plimbare prin Bruxelles pe ploaie și prin vânt — scris în 20.03.19 de crismis din GALAțI - RECOMANDĂ