Un port de iahturi de o frumusete rara - Portul din Benalmadena
Portul din Benalmadena se afla aproape de capatul statiunii, un port de o frumusete rara unde sant ''cazate''iahturile celor mai avuti din zona si un loc intesat de magazine si restaurante care la aceasta data era destul de aglomerat si de abia a inceput sezonul la ei, acum fiind in jur de 25 grade si nu vreau sa ma gandesc cum o fi din iunie in septembrie.
Preturile nu o sa va dea pe spate chiar daca este considerata zona de lux a Benalmadenei, poate doar cele ale apartamentelor din bloculetele ce inconjuara portul care incep de la 330 mii de euro pt un apartament de 50 m patrati.
De asemenea din port puteti face mini croaziere pe marea Mediterana cu tot felul de ambarcatiuni cu preturi care pornesc de la 10 euro.
In port puteti sa vizitati si acvariul Sea Life care are o multitudine de specii de pesti, iar la iesire un mini Golf dar trebuie sa platiti 13 euro adult si 10 copil.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bogdan 75); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
sectiune redenumita in O ZI IN BENALMADENA, pentru a putea cuprinde si alte review-uri pe aceeasi tema.
Si aici am gresit data, in loc de aprilie am trecut ianuarie. Webmaster77daca ma poti ajuta cu schimbarea? Multumesc
Hmm, mi-ai trezit amintiri! Benalmadena este intr-adevar un vis, m-as reintoarce oricand!
Buna,
Intradevar Puerto Marina este grozav!
A castigat ani la rand premiul "Best Marina in the world".
Exista acolo un restaurant pe nume Mamma Leone, detinut de 2 romani, sot si sotie, foarte bun.
Stiai ca Julio Iglesias si Antonio Banderas au apartamente acolo? De altfel Banderas este de-al locului. S-a nascut in Malaga!
- Jul.2023 Mariposario - Parcul de Fluturi din Benalmadena - una din atractiile pe care sa nu le ratezi pe Costa del Sol — scris în 14.01.24 de Adina - addcont din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2018 M-am simțit ca acasă! (2) — scris în 10.10.18 de Medinuca din CONSTANțA - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Benalmadena un oras ofertant si turism de buna calitate — scris în 16.07.18 de simplegirl din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Experienta deosebit de placuta — scris în 08.07.15 de gwalker* din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- May.2015 O zi în Benalmadena — scris în 25.05.15 de CatalinC din TARGU NEAMT - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Benalmadena - uriașă și plină de surprize — scris în 30.03.14 de Dabator din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2012 Distractie la Tivoli World — scris în 26.07.12 de Dabator din BUCUREșTI - RECOMANDĂ