Plajele din Ayia Napa pe scurt
Bine v-am regasit! Astazi pe scurt despre plajele din Ayia Napa vizitate de noi:
1. Nissi Beach - a fost motivul principal pentru care am rezervat cazarea in Ayia Napa. Tot ce s-a scris e confirmat :). O plaja generoasa cu facilitati, nu poti spune ca ii lipseste ceva. Apa extrem de frumoasa, clara, limpede. Nisip mult pe plaja si in apa, minunat! Vedeti pozele atasate, cuvintele sunt de prisos. Preturi sezlong 2.5 eur, umbrela 2.5 eur. Acestea sunt preturile valabile pe toate plajele statiunii, deoarece sunt administrate de municipalitatea Ayia Napa. Mancare si bauturi cele mai scumpe dintre toate plajele vizitate. O portie de spaghete bolognese 7 eur, frappe 5 eur, inghetata 2 eur cupa. Ca si plaja si nisip este cea mai buna.
2. Vathia Gonia Beach - plaja cu nisip ok, intrarea in apa cu ceva pietre mici in centru, pe laterale pietre mari si stanci. Apa era cam murdara si avea si alge, ca si facilitati plaja era ok, preturi un pic mai mici decat la Nissi: o cupa de inghetata doar 1.20 eur, o supa de pui 5.50 eur, o portie de nuggets cu cartofi pt copil tot 5.50 eur
3. Pernera Beach - o plaja mica, putin nisip, in apa pietre, nu am stat, doar am vizitat-o pe inserat. Fara facilitati, locuri de mancat
4. Limanaki Beach, mare, cu nisip, facilitati ca la Nissi, apa si intrarea in mare insa sub Nissi. Preturi maricele si aici.
Am decis ca in restul sejurului sa ne rezumam la Nissi, apa si nisipul depasesc pe toate celelalte si nu are sens... pentru noi... sa mai testam altele.
Trimis de ElenaP in 17.06.18 15:34:50
- A fost prima sa vizită/vacanță în CIPRU
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ElenaP); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Oct.2023 În sfârșit, Cipru! Prima oprire: Ayia Napa — scris în 06.11.23 de Carmen Ion din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- May.2019 Distracție in Ayia Napa chiar și cu copilul — scris în 21.06.19 de Ana Asmaranducai din PIATRA-NEAMţ - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Pentru tineri — scris în 08.07.18 de cristianpas din TâRGU MUREş - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Cipru – Ayia Napa, 17-24 iunie 2018 — Hotel Euronapa (2) — scris în 02.07.18 de zozo din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Pantachou (Glyki Nero) Beach — scris în 23.06.18 de oddfever din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2018 Hormoni — scris în 17.06.18 de oddfever din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2018 Ayia Napa — scris în 29.06.18 de Yolanda din PITESTI - RECOMANDĂ