Am stat in hotelul Delta o noapte - in tranzit prin Vienna.
Hotelul se afla intr-o zona in constructie - de o parte si de alta a hotelului sunt doua cladiri mari in constructie, de asemenea un pasaj rutier si de cale ferata in apropriere.
Personalul de la receptie dezinteresat - daca salutai nu raspundeau - fiind preocupati cu diverse hartii sau in discutii prelungite cu alti colegi.
La receptia hotelului gaseai tot felul de pliante si harti despre Vienna.
Camera a fost ok - curata. Televizor, aer conditionat, fara balcon, fara frigider. Asternuturile decente. Camera de baie cu dus, cu faianta cam sarita pe alocuri, cu sapun si gel de dus in dozatoare. Prosoapele nu foarte curate - de preferat sa luati de acasa.
Parcare subterana - cu plata - 15 euro pe noapte.
Mic dejun nu am avut inclus.
Avantaj: hotelul este destul de aproape de centru (40min de mers pe jos) si 15 minute de gradinile Belvedere, langa o statie de metrou.
Trimis de JOANNAS in 28.08.13 10:03:13
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în AUSTRIA. A mai fost în/la: vienna, salzburg
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (JOANNAS); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@JOANNAS: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS, mai precis localizarea acestei unități pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
@webmaster33: da este in regula. locatia este buna.