Am fost placut impresionata de acest hotel. In holuri canapelele sunt de catifea, personalul iti zambeste politicos si este oricand gata sa te ajute.
Camera frumoasa, cu vedere la mare. Minibar umplut zilnic, gratuit. Camera curatata zilnic. Baie mare, spatioasa, balcon, canapea. Ne-am simtit ca acasa.
Restaurantul principal- o gama variata de mancaruri, poti incerca de toate. Bauturi 100 % naturale.
Restaurantele All'carte - trebuie sa te trezesti devreme ca sa prinzi loc pentru ziua urmatoare. Dar mancarea este foarte buna, si poti incerca ceva nou.
Plaja frumos amenajata, cu cosuri de gunoi, masute, bar.
In timpul zilei erau diverse activitati, volei, polo, gimastica, jocuri de apa, concursuri pe nisip. Spectacolele de seara ne tineau cu sufletul la gura... in fiecare seara era ceva nou.
Adevarul e ca in Lara, nu dai gres la niciun hotel. M-as mai duce la Lares Park Hotel si alta data.
Vacanta placuta tuturor!
Trimis de Lavinia.g in 03.09.09 23:27:03
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Kenvansaray Lara
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Lavinia.g); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Sunteti al doilea cuplu care scrie despre sejurul de la Lares Park. Ma bucur ca si impresiile dvs. sunt favorabile ca si ale lui Florin2009.
El nu a raspus la intrebarile mele. Poata ca nu a mai intrat pe site.
Va rog pe voi sa ma lamuriti citind ecouri la review-ul lui.
Ma intereseaza daca aprecierile dvs la camera se refera la standard cu vedere la mare sau delux.
Multumesc mult pentru amabilitate.
Multumesc pentru raspuns.
M-am bucurat mult de review-ul vostru si mai apoi am intrat la florin2009, unde am avut surpriza raspunsului vostru.
Noi am mai fost la hotel Venezia Palace in Lara si in Egipt la Schwatenberger Al Dau Beach in Hurgada. A fost minunat. Un excelent raport calitate/pret, cred si pentru ca patronajul este german.
Multumesc.
Buna,
As dori sa stiu daca a fost cineva la acest hotel de cand a fost preluat de lantul RIXOS.
Multumesc
Am inteles ca a fost preluat de Rixos anul acesta, dar renovari s-au facut intre 2008-2009. Stiu ca au facut si cei de la Rixos ceva reamenajari de curand.
Putin probabil sa fi ajuns cineva acolo in perioada aceasta, dar dupa 15 aprilie sunt promisiuni ca vom avea informatii "la cald".
Nu te-am ajutat prea mult, dar si eu sper ca vom avea vesti in curand.
Buna Michaela,
Multumesc pentru raspunsul prompt
Astept noutati
Oricum, voi plecati in iulie, iar noi pe 17 iunie ne intoarcem deja, ceea ce inseamna ca macar pana pleci vei sti tot ce te intereseaza.
Am vazut ca pleaca adiandre chiar in aprilie, deci vom sti clar cum sta treaba.
Salutari si sa auzim vesti numai de bine!
- Jun.2024 Delphin BE Grand 2.0 and counting... — scris în 14.07.24 de calincheita din REGHIN [MS] - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Grand și nu prea — scris în 05.08.23 de Raluk0207 din BACAU - nu recomandă
- Jul.2022 O vacanță minunată! — scris în 15.07.22 de tzkristina din VASLUI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 Be nice, Be cool, Be happy…. BE GRAND — scris în 22.10.21 de artemisa24 din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 Delphin Be Grande, vacanta mult asteptata, doar la un nivel multumitor — scris în 06.09.21 de generalu din SATU MARE - RECOMANDĂ
- Jun.2021 A patra experiență Delphin. Și nicidecum ultima! — scris în 02.07.21 de calincheita din REGHIN [MS] - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Delphin de vis... Super concediu în pandemie — scris în 25.04.21 de marian ursu din TUNARI [IF] - RECOMANDĂ