Buna ziua,
Hotelul a fost ok, camera a fost destul de spatioasa, cu pat matrimonial, tv tip LCD in camera, o baie mare pentru o camera de hotel, cu cada, 2 chiuvete. Curatenia in camera este ok (nu extraordinara dar buna), prosoapele erau schimbate zilnic si iti alimentau zilnic baia cu gel de dus, sampon si balsam de par. Camera este dotata cu AC care face fata caldurilor din aceasta regiune (o medie de 33-34 grade).
Dau un minus mancarii de la restaurant care nu este destul de diversificata dar este buna la gust. Daca doriti lux atunci nu mergeti la all inclusive, va puteti duce la un hotel fara masa inclusa sau puteti merge la un UAI DeLuxe unde si pretul va fi direct proportional.
Diastractia este foarte ok la acest hotel, in fiecare seara fiin pe langa obisnuitul spectacol si discoteca pe plaja, muzica live si petrecere cu spuma. Bauturile sunt ok, eu fiind bautor de bere care este mai mult decat ok, nu la fel de tare cea la sticla sau doza de la noi, dar la caldurile care sunt, sincer, nici nu ai prea putea bea mai mult de 3-4 beri cu alcolemia normala (cea de la barurile de la hotel si piscina avand cam 3-4 grade, numai buna pentru a te putea racori). Deasemenea sunt si cocktail-uri si bauturi spirtoase (vodka, whiskey - ballantines-).
Plaja este ok, cu pietris la intrarea in apa, piscina este superba cu apa calda si destul de curata.
Ce e rau este ca sunt cam multi rusi si toti angajatii stiu rusa. In engleza m-am inteles doar cu barmanii si cei de la receptie, dar a fost deajuns ca practic cu ei si aveam treaba.
In camera, ai in fiecare zi un bidon cu apa de 1.5 l, doar in momentul cazarii mini frigiderul fiin umplut si cu 2 sticle de bere, 2 bidoane de suc la 1 l, un bidin de apa plata la 1,5 l si unul cu apa minerala la 1 l.
Per total a fost un sejur reusit.
Trimis de bogdan206 in 26.08.13 13:42:20
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Crystal Family - Belek
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bogdan206); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.56541900 N, 30.57348400 E - CONFIRMATE
- Jul.2024 Vacanta ratată — scris în 23.07.24 de Ed1 din PITESTI
- Aug.2019 Concediu sub așteptări cu bani multi — scris în 31.08.19 de Rotaru florin din BOTOşANI - nu recomandă
- Aug.2016 Mediu — scris în 04.09.16 de seby123 din SATU MARE - nu recomandă
- Aug.2014 Jeg de 5 stele — scris în 12.09.14 de eloria_96 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2014 Cât plăteşti, atât primeşti — scris în 15.07.14 de georgeb din PITESTI - nu recomandă
- Sep.2013 Frumos — scris în 16.10.13 de travelpoint din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Sep.2013 Super OK daca nu aveţi fiţe — scris în 11.09.13 de aurel34 din IAșI - RECOMANDĂ