Vrea sa spun de la inceput ca nu am mai fost in Turcia niciodata pana acum, deci puteti spune ca nu am cu ce compara, dar ma raportez la ce am vazut in alte tari vizitate.
Hotelul (situat la o distanta rezonabila fata de aeroport-1h) e ok, are mai multe corpuri (5).
De evitat corpurile A si B partea dinspre sosea (pentru cei sensibili la zgomote) si parterul pentru ca nu ai intimitate si nici nu poti aerisi cand vrei.
Check-in-ul a durat vreo 2h, pentru ca am ajuns devreme (11.00) si eram si multi romani.
Camere curate, curatenie zilnica, prosoape la fel.
Mancarea buna si destul de diversificata (peste, pui, gratare, frigarui, salate la greu, desert bun, fructe). La micul dejun stateau mai rau la capitolul patiserie. Pe plaja au snack-bar de la 12-16 cu pizza, kebap si inca ceva. Mancarea un pic cam condimentata, se plangeau cei cu copii. Oricum si daca esti mai pretentios, nu mori de foame.
Piscinele si toboganele ok, sezlongurile la aqua park si plaja cred ca sunt putine in plin sezon, e bataie pe ele. La piscina de langa hotel e mai liber.
Animatia si spectacolele asa-si-asa, daca va plictisiti sunt multe magazine la iesirea din resort.
In rest multi rusi, dar asta e peste tot in zona Antalya
Trimis de Got Ciprian in 15.06.13 01:05:38
- A fost prima sa vizită/vacanță în TURCIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Got Ciprian); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.56541900 N, 30.57348400 E - CONFIRMATE
- Jul.2024 Vacanta ratată — scris în 23.07.24 de Ed1 din PITESTI
- Aug.2019 Concediu sub așteptări cu bani multi — scris în 31.08.19 de Rotaru florin din BOTOşANI - nu recomandă
- Aug.2016 Mediu — scris în 04.09.16 de seby123 din SATU MARE - nu recomandă
- Aug.2014 Jeg de 5 stele — scris în 12.09.14 de eloria_96 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jun.2014 Cât plăteşti, atât primeşti — scris în 15.07.14 de georgeb din PITESTI - nu recomandă
- Sep.2013 Frumos — scris în 16.10.13 de travelpoint din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Sep.2013 Super OK daca nu aveţi fiţe — scris în 11.09.13 de aurel34 din IAșI - RECOMANDĂ