Vacanta de vis
Scriu impresiile la cald, abia intoarsa din acest minunat concediu.
Am ajuns la hotel dupa un drum de o ora si 15 minute cu autocarul de la aeroport, in jur de 20 45 si am fost trimisi direct la masa pt a mai prinde cina si dupa am facut check in. Am aplicat aceeasi metoda citita in recomandari, am pus 20 de euro in pasaport si am primit o camera cum nu se putea mai bine, cu vedere la piscina si la mare (chiar daca f putin din mare).
Am fost impreuna cu al nostru copil de 7 ani care a fost in extaz datorita aquaparkului. Ne am dat in absolut toate toboganele sub semnatura patintilor deoarece trebuia sa aiba 10 ani. Cat timp am stat nu am vazut niciun accident sa se intample. Lifeguadzii erau atenti si cred ca si toboganele erau facute incat sa nu patesti vreo accidentare.
Partea de entertainment deosebita, spectacole de calitate in fiecare seara, te tineau prins si nu te puteai plictisi.
Mancarea nu era foarte diversificata de la o zi la alta dar erau atat de multe feluri incat nu a fost nicio problema ca se repetau. Prajituri, torturi intregi si mai ales baclavale, cataif foarte bune. Suc de portocale pe care ti l faci singur pe loc. Ceai turcesc, cafea la nisip si o gradina special amenajata unde sa le bei, au fost alta surpriza placuta.
Minibarul din camera mereu reumplut si curatenie in camera plus prosoape schimbate zilnic. Prosoape pt piscina si mare puteau fi schimbate zilnic si ele.
Plaja aproape si nu foarte aglomerata. Nu exista muzica pe plaja si te poti relaxa sau poti sa alegi sa faci un sport nautic, ai de unde sa alegi. Cerul era plin de parapante. Am facut si o plimbare pana in orasul Side antik. Am luat un microbuz chiar din apropierea hotelului si am dat 1 euro pana la destinatie.
A fost o vacanta minunata si la anul ne dorim sa ne reintoarcem probabil la acelasi hotel.
Confortul, distractia si calitatea serviciilor ne au cucerit!
Trimis de vanessaV in 20.08.17 23:16:23
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Kusadasi
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (vanessaV); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.79020100 N, 31.38143100 E - CONFIRMATE
Bun revenit pe sait, cu impresie, după o luungă absență. Cu un reveiw bun, evident:-)
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 13&ridAnt=81000
@vanessaV: minibarul din camera cu ce se umplea zilnic? cat se facea pe jos pana la plaja?
multumesc!
@rodicabotez: din ceea ce stiu eu, minubarul este alimentat zilnic cu racoritoare si apa! Cred ca lantul Crystal nu are bere in minibar la niciunul din hoteluri! Nu este o problema, atat timp cat in resort sunt numeroase oportunitati! Au servicii bune, ai facut o alegere buna!
Pentru plaja, au shutle si cred ca distanta este undeva intre 3-400m dar nici asta nu e o problema, resortul fiind verde/gradini superbe pe mai mult de 60%din areal! Concediu placut!
@maria55: multumesc frumos; citisem undeva ca minibarul ar ar avea bere si alune.
inca o intrebare: trecerea spre plaja pe jos se face prin celalat hotel al lor, crystal sunrise? cu bus-ul banuiesc ca e pe langa hotel, cel putin asa am vazut la cel din Belek, Paradiso.
- Jul.2018 Merita toti banii — scris în 17.07.18 de Liliana biscan din SUCEAVA - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Dezamagire — scris în 12.07.18 de Ciciluc din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2017 Nu voi reveni aici! — scris în 21.09.17 de carmenelsa din PIATRA-NEAMţ - nu recomandă
- Aug.2017 Vacanţa noastră în Side — scris în 22.01.18 de sologiuc eugen din LANDSHUT - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Un concediu plăcut! — scris în 02.08.17 de Capruia din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Beautiful Sunset, Crystal Sunset... — scris în 07.01.17 de Andryea din IAşI - RECOMANDĂ
- Aug.2014 Welcome to paradise — scris în 17.09.14 de cornelstan din PLOIEșTI - RECOMANDĂ