Impresii:
PLUSURI: papa bun, mult, calitativ, oamenii OK, piscina, plaja, servirea, AC-ul
MINUSURI
1. Nimerit de 3 ori prosoape rupte, uzate in camera.
2. Locul de joaca pt copii - zilnic venea o paiata pt copii din tarc, dar nu puteai sa te apropii de ea decit dc erai din Holland. Chestia era suparatoare si de neinteles pt copii, mai ales ca dorinta lor era sa te scoata din playground si sa ramina niscai blondini din tara lalelelor. Intr-o zi, doborit de soare si nu numai, ma indreptai de la plaja spre camera si intrai cu ingerasu in playground. Acolo, dupa 5 minute, apare o moimă care ne spune sa iesim ca vine mascota si 'iz onli for holand'. Mi-a sarit mustaru (nu il aveam de la masa) dar nu prea puteam reactiona ca, deh, era piciul linga mine. I-am zis moimei ca "im glad cause im from holland too". Atunci o inceput sa ingine niscai vb consonale din gitlej, terminind cu what city? . I-am zis Arad. Ramasa muta, i-am explicat "Arad, near Timisoara, " Reactia ei "Ahaaaaaaa". Si totusi, dorinta ei era sa iesim afara. Evident ca nu am iesit, evident ca moima era nervoasa, evident ca nu m-a interesat, evident ca am mers la receptie. Acolo, o domnuca ne-a spus ca olandezii au contribuit la constructia parcului. Un coleg din grup, la fel de doborit ca mine, o intreaba pe receptionera dc il stie pe Ilie. Stupefactie, nu stia. At colegu ii zice ca Ilie a zugravita sala de bowling, este din Romania si vrem gratuitate, ca romani, in sala. Nu stiu ce a inteles, dar niste romani din lobby au avut tulburari stomacale datorate risului.
3. Excursia la Antalya pt shop cu Etravel. Evitati-o, nu merita. Va duce microbuzu in zone in care numa de aer conditionat te poti bucura, ca de produse, fugi ca de dracu. Din cauza de pret, evident. De exemplu, mersei la un magazin de bijuterii, nevasta se uita la aur, eu ma holbai la ceasuri. Vine unu, Silviu parca, si incepe vrajeala. Fiind fara chef, zic totusi sa intreb de un ceas, sa nu fiu neam prost. Ma oprii la un Seiko Kinetik, asisderea cu aproximatie celui ce il aveam pe mina. Il intreb pe guster, cit face? Imi zice ca e calitate, original, stante, saibe si suruburi si costa 950 de euro. Paffffffffff. Pai ii zic dc ii negociabil. Nu, e pret de producator. Socat, ii cer sa-l vad. Tacticos, isi pune o manusa neagra si mi-l impinge. Io si mai tacticos, il iau cu mina stinga ca ciobanu sa vada ce ceas am si eu. Aveam Kinetik, luat de sotie anu trecut cu... 250 de euroi, din Jermania. Diferenta era ca ala scump mergea in adincimi de 100 de m in apa, iar al meu la 50 de metri. Oricum a fost ultima informatie ce mi-o dat-o, retragindu-se tacticos cu a sa manusa de zorro.
4. Rusii. Galagiosi, simtiti precum Armata Rosie.
5. Ultima nemultumire, tiganisagul din magazine. Peste tot negociere, negociere, negociere.
Trimis de gogoloius in 25.07.09 11:48:50
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (gogoloius); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Buna faza cu ilie.O relatare usor de citit si o lectura hazlie frumos pusa pe hartie.
Sa va fie de bine.
multam fain
Oricum sper ca povestioara mea nu duce la ideea ca nu se merita paraiso verde. Cum se mai spunea pe forumuri, anu asta e anu paraiso.
Plec si eu pe 20 august acolo. O sa ii intreb de Ilie!
Toate bune!
Chiar te rog. La receptie, o fătucă cu cerceluş în nas. Amabilă de altfel.
Vrem sa mergem si noi cu un copil de doi ani. Poti sa-mi spui ceva despre serviciile medicale? (in caz de... doamne fereste)
Spre fericirea noastra, noi nu am avut nevoie de dr., ceea ce iti doresc si tie.
Am vazut ca exista cabinet medical, insa nu am fost curios, drept sa iti spun. Pe site la ei scrie ca exista serviciu medical citeva ore pe zi.
Ceea ce pot sa iti spun este ca toti cunoscutii care au apelat la serviciile medicale din resorturi turcesti de 5 stele au fost multumiti.
se pot face excursii. In a doua zi de concediu a venit un reprezentant al unei firme de turism cunoscator de romana care va face oferte de vizite la Pamukkale, Sf Nicolae, aquamagic shoping antalya. Ultima ofetta evit-o pt ca nu merita. Linga resort se afla un bazar de unde poti cumpara suveniruri.
- Sep.2024 Vacanța total neplacută — scris în 16.09.24 de ux118966 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Sep.2023 Paraiso?! : DEPINDE — scris în 18.09.23 de Rusu Radu din NEGRESTI OAS - nu recomandă
- Jul.2023 Crystal paraiso o noua experiență reușită in Turcia — scris în 06.08.23 de M'Liviu din R�MNICU V�LCEA - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Vacanta de vis Crystal Paradiso Verde — scris în 26.07.23 de Roxi77 din RO - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Nu a fost cea mai buna alegere — scris în 20.02.23 de Deea31 din PIATRA-NEAMţ - nu recomandă
- Aug.2022 Paradis si relaxare pentru noi — scris în 23.09.22 de bullet123 din RAMNICU VALCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Crystal Paraiso Verde Resort & SPA - trei generații și o vacanță împlinită — scris în 26.08.22 de Alina53 din GALATI - RECOMANDĂ