Prima si ultima oara aici
Nu am fost atenta si a trebuit sa platesc, prezentarea mi s-a facut ca fiind in Belek, ceea ce e o mare farsa, speram la un sejur in frumoasa statiune Belek, in care nu am fost niciodata dar de care auzisem atatea, nu m-am gandit o clipa ca acest hotel e la mama naibii, si ca nu are nicio treaba cu Belek.
Am ramas uimita cand frumosul autocar ne-a debarcat in camp, am intrat in acest resort, gradinile verzi sunt reusite, ofera o priveliste frumoasa, mancarea... ca la turci, multa si buna, plaja-cu foarte greu puteai fi cat de cat multumit, nici mari pretentii nu aveam, insa... foarte rapid se adanceste si celebrele pietricele sunt taaaare enervante cu tot aqua shoes-ul sau cum s-o numi acel pantof de plaja cumparat cu o gramada de bani din bazarul aflat la doar cativa km departare de hotel.
Am luat-o la pas pe plaja, cu toate ca pe caldura aia doar de asta nu-ti ardea, Vera Club Mare parea destul de kichos pe dinafara si destul de simplut, fata de Siam Elegance sau Alva Donna, hoteluri ce pareau mult mai reusite, pe plaja m-am intalnit si cu alti romani si am schimbat impresii... regretam si regret hotelul ales.
Animatia destul de simpluta, nu se pune suflet in ceea ce se face si acest neprofesionalism se vede mai peste tot in resort.
Ori aveam noi alte asteptari, ori am nimerit un hotel mai slab, totusi nu ma asteptam ca la 5 stele sa plecam atat de dezamagiti.
Ideia este ca noi nu vom mai reveni niciodata la acest hotel.
Trimis de IONY 00 in 29.03.12 18:56:54
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (IONY 00); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@IONY 00: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
Lantul Crystal, cu locatii cam in toate zonele fierbinti ale Turciei, se pare ca stau foarte bine la capitolul gradini, verdeata, flori. Noi am fost la Crystal in Bodrum si am avut parte de camere mici, servicii proaste si spre deosebire de tine, unde ai dat nota mare la bucatarie&masa, noi nu am avut parte nici de asta. Trebuie mai multa atentie cand alegem altfel ne ratam vacantele.
O zi buna tuturor!
- Sep.2024 Vacanța total neplacută — scris în 16.09.24 de ux118966 din BUCUREșTI - nu recomandă
- Sep.2023 Paraiso?! : DEPINDE — scris în 18.09.23 de Rusu Radu din NEGRESTI OAS - nu recomandă
- Jul.2023 Crystal paraiso o noua experiență reușită in Turcia — scris în 06.08.23 de M'Liviu din R�MNICU V�LCEA - RECOMANDĂ
- Jul.2023 Vacanta de vis Crystal Paradiso Verde — scris în 26.07.23 de Roxi77 din RO - RECOMANDĂ
- Sep.2022 Nu a fost cea mai buna alegere — scris în 20.02.23 de Deea31 din PIATRA-NEAMţ - nu recomandă
- Aug.2022 Paradis si relaxare pentru noi — scris în 23.09.22 de bullet123 din RAMNICU VALCEA - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Crystal Paraiso Verde Resort & SPA - trei generații și o vacanță împlinită — scris în 26.08.22 de Alina53 din GALATI - RECOMANDĂ