Concediu super OK
Am plecat în Turcia (Kundu) cu multa groaza, citind review-urile anterioare, dar m-am linistit repede. Nu stiu ce doresc altii, dar pentru noi a fost un super concediu.
Hotelul nu o fi chiar de 5 stele (interior) dar e curat, cameristele isi fac treaba (nu uitati sa puneti pe clanta exterioara semnul cu "Please make the room", ca altfel e mai greu sa va intelegeti cu ele), frigiderul e umplut la timp. Aerul conditionat functioneaza, dar va trebui sa inchideti usa de la balcon, altfel...
La receptie am schimbat camera, fara nici o problema sau spaga, pentru a beneficia de un double room cu pat matrimonial (pentru copii si mama lor). Totul a mers Ok, fara probleme, lumea fiind super relaxata si binevoitoare. Si am primit si sea-view, fara a plati pentru aceast aspect.
Nu stiu cat de bogata o fi masa la Delphin sau Miracle, dar pentru noi, masa a fost super variata - pui, peste, miel, vitel, fiecare ce doreste. Plus grill-ul servit afara, sau omletele pregatite de catre Chef. Clatite, prajituri... numai bine pentru cine doreste o cura de ingrasare.
Barurile - jos cu palaria. Bine ca nu am fost cu masina, si am putut servi ce mi-a dorit inima.
Marea curata, sezlonguri fara probleme, piscine super, ce sa mai vorbim, sunt teribil de incantat. Nu am simtit vreo diferenta intre noi, ca romani, si alti turisti din Turcia, Anglia, Franta sau Olanda. Esti domn pe banii tai, cum spunea un prieten.
Minusuri? Hmmm... poate camerele, cam saracacioase, si ospatarii pentru care engleza era o problema. In rest, de nota 10. Poate merg din nou la anul.
Deci, nu stiu ce vreau altii, ce asteptari au, dar la banii dati si la ce am avut noi nevoie, a fost un concediu super reusit. Vreti mai mult? Mergeti la Titanic, Delphin, sau mai stiu eu ce platinum resort cu 2000 de euro de persoana.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Fr_Titus); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2023 OK pentru copii, rezonabil pentru noi — scris în 16.08.23 de Lord Hades din BRASOV - nu recomandă
- Sep.2021 Un resort in care chiar ne-am simtit bine pentru pretul platit — scris în 26.08.22 de gioko din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 O experienta 'turceasca' — scris în 24.08.15 de brianaotilia din IASI - nu recomandă
- Aug.2014 Excelent pentru 4 stele — scris în 18.08.15 de nana din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Frumos si relaxant — scris în 28.04.15 de travelpoint din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Sep.2013 O vacanta superba — scris în 17.04.14 de cosmin01 din TIMISOARA
- Jun.2012 Sa nu te uiti peste gardul vecinului — scris în 14.08.12 de manuta_1969 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ