Mai frumos ca in Romania
Am fost acolo in perioada 4 -10 august 2008. Ce pot sa spun? Frumos.... dar ma asteptam la ceva... nu stiu...
Hotelul arata destul de bine, este ingrijit, la capitolul curatenie sta destul de bine, camerele sunt destul de mari, balcon, baie curata dar nu luxoasa (va sfatuiesc sa luati de acasa sampon, balsam sapun, creme de plaja, etc.) Totul este verde, palmieri, flori... totul este viu... este super.....
Limba preponderenta spre uimirea mea nu a fost engleza, ci RUSA (e plin de rusi, zici ca esti in Rusia), apoi turca si in cele din urma engleza!
Mancarea este buna, din abundenta, sortimentata, pe toate gusturile (pui, peste, miel, vita) fructe, prajituri (sunt 3 mese pe zi).
Bautura este toata la dozator de la sucuri, bere, vin alb si rosu, coktail-uri (bere numai tuborg, pepsi, sprite, apa minerala si sucuri fara acid specifice lor). In camera la frigider va pune zilnic (la noi au "uitat" in prima si ultima seara) o sticla 0.5 pepsi, un suc de-al lor tot 0.5, 1.5 apa plata si 0.25 apa minerala
Totul este cu program: la piscina nu aveti voie noaptea, nici in mare de altfel, tenis se joaca intre anumite ore, golf la fel, volei, ingetata tot asa :))), polo si waterpark. Este bine ca toata ziua aveti de unde sa luati bautura (sunt terase deschise, parca patru - cand se inchide una, se deschide alta. A! Biliard.... trebuie sa panditi cand este masa libera si sa gasiti toate bilele.....
Clima este... 42 grade la 8 dimineata... cald, foarte cald... intre orele 12 - 16 noi am stat in camera la aer conditionat.... data viitoare mergem pe la jumatatea lui septembrie cand sunt 32-36 de grade :). Marea super calda, apa extra sarata, nisipul... fara papuci nu puteai sa calci pe el, iar daca iti lasai slapii de plastic pe plaja...
Preturile hotelului foarte mari: o sticla de Cola la 1 litru 6 $, o pereche de papuci urati 20$, o saltea de plaja 25 $, o clama de par 10 $, gramul de aur 40$, o bere la sticla 4 $ (efes ca alta... de unde) si lista continua... Puteti plati in $, euro sau lire (PRETURILE SUNT IN EURO, DACA PLATITI CU ALTE MONEDE VA CALCULEAZA EI CUM VOR PARITATEA).
Excursiile... noi am fost la scufundari si a a fost super (sa te scufunzi)... yahtul este o barca... mancarea oferita nu este asa de gustoasa, dar trebuie sa manaci (faci 2 ore de la hotel la ambarcatiune, masa se pune pe la ora 14), o apa plata la 0.5 este 1 euro, o bere 5 euro, cola 0.5 = 4 euro... dar merita pentru scufundari.... super. Cu yahtul Triton (parca) nu am fost dar ceilalti romani pe care i-am intalnit in excursia cu scufundarile ne-au spus ca nu se merita, la fel ca si cu nu stiu ce disco pe yaht....
Pentru familiile cu copii mi s-a parut super, animatoarele au grija de ei si noaptea se face un fel de disco pt ei unde ii oboseste... dorm linistiti... De fapt este un hotel pentru familisti, nu prea ai ce face, pe unde te plimba... doar sa stai la terasa sa servesti ceva... e bine sa mergi in grup (te simti mai in largul tau) :). Oricum esti mai prieten acolo cu rusii si nemtii decat cu romanii, care cum aud ca vb romana, se feresc de tine.
Ce e bine este ca nu se fura!!!!!!! Iti lasi pe masuta telefon bani aur, te duci 2 ore in mare, 3 sa dormi si tot acolo le gasesti!!!!!!
Pe noi ne-a costat sejurul prin agentie 1800 euro cu euro, avand in vedere ca pretul pe noapte per persoana este de 70 euro... iar avionul... in jur de 200... bravo pentru agentie... data viitoare rezervam bilete online la hotel si avion si plecam in septembrie!
Trimis de radu_cristina* in 27.08.08 07:49:23
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (radu_cristina*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2023 OK pentru copii, rezonabil pentru noi — scris în 16.08.23 de Lord Hades din BRASOV - nu recomandă
- Sep.2021 Un resort in care chiar ne-am simtit bine pentru pretul platit — scris în 26.08.22 de gioko din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2015 O experienta 'turceasca' — scris în 24.08.15 de brianaotilia din IASI - nu recomandă
- Aug.2014 Excelent pentru 4 stele — scris în 18.08.15 de nana din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Frumos si relaxant — scris în 28.04.15 de travelpoint din CRAIOVA - RECOMANDĂ
- Sep.2013 O vacanta superba — scris în 17.04.14 de cosmin01 din TIMISOARA
- Jun.2012 Sa nu te uiti peste gardul vecinului — scris în 14.08.12 de manuta_1969 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ