RĂU
Crowne Plaza - de evitat in perioada Ramadanului
Am fost la Crowne Plaza in 2023, martie. ulterior am revenit in Oman dar la Fanar.
Hotelul este mic, cu 2 piscine mici si un jacuzzi similar. Plaja este superba, cu cateva sezlonguri si umbrele. Nu au bar pe plaja. Este f multa liniste si te poti plimba in voie oriunde. Noi am mers pe jos pana in piata cu tamaie (atentie la soare, sa aveti apa la voi si vestimentatie decenta).
In afara pacii pe care o degaja locatia, a doua oara nu mai mergem. Nu ne-am documentat suficient si nici agentia de turism nu a fost transparenta, pentru ca am prins Ramadanul, respectiv restrictii aplicate tuturor. micul dejun si pranzul se serveau doar in restaurantul din incinta hotelului. Cu toate draperiile trase.
Nu suntem pretentiosi la mancare dar era putina, nu foarte buna si cafeaua se servea numai dr la un automat, avand un gust dubios. Ni s-a refuzat comanda pentru cafea. Angajatii erau terni, mase amorfe care nu interactionau cu activitatea lor. Nu debarasau mesele, nu te vedeau. Nu te auzeau. In ultimele zile ne aranjam singuri masa.
Alcoolul era interzis in cursul zilei. Puteai sa servesti doar in camera sau la cina.
Nu vedeai picior de angajat un cursul zilei. Nu aveai de unde sa iei o apa, pe care trebuia sa mergi in camera sa o iei. Nu am avut o inghetata pe care sa o mancam in cursul zilei.
Cina era singura masa mai buna, cu portii mici si nu foarte diversificate insa buna. din pacate, putine locuri si uneori decalai ora mesei, ca sa eviti aglomeratia.
Atmosfera, per total am asociat-o cu un azil sau centru de reabilitare mai auster:)
am inchiriat taxi, am facut pe cont propriu cateva excursii - mai ieftine decat prin agentie.
am evitat cazarea in Fanar-Rotana pentru ca ni se parea izolat si aglomerat cu romani. insa am revenit in Salalah in noimbrie-la Fanar si a fost o decizie mult mai buna.
am cautat liniste si naturalete, pe care inca le putem gasi in Salalah insa la Crowne Plaza nu mai mergem. Mai scump, cu servicii care meritau cea mai mica nota. recomandarea noastra este sa verificati perioada Ramadanului si sa stiti ca restrictiile se aplica tuturor (la acest hotel).
Este foarte neplacut sa le simti, stiind ca esti turisit si ca ai facut multe ore pana la destinatie.
Legat de transparenta - am aflat de zborul cu escala in Dubai - pe aeroport fiind. Atat la dus cat si la intoarcere. Agentia fiind la fel de 'interesata' de corectitudine si transparenta.
Asadar: Omanul este o locatie extraordinara. Plaja este superba. Puteti alege doar cateva hoteluri. Fiti selectivi si informati. Vacanta faina!
Trimis de AudreyJ in 23.01.24 06:11:38
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în ORIENTUL MIJLOCIU. A mai fost în/la: .
- Alte destinații turistice prin care a fost: .
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (AudreyJ); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 17.00926642 N, 54.15241627 E - neconfirmate încă
Bun revenit pe site, cu impresii
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 13768&hid=28368.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
- Nov.2023 Superb Sallalah — scris în 09.12.23 de Catalinflori din FOCşANI - RECOMANDĂ