Rezervarea facuta cu cateva zile inainte pe booking. Le-am trimis mail ca vom ajunge intre orele 22 si 23.
Hotelul l-am vazut de pe ferry si am ajuns usor la el. Am parcat masina in strada in spatele hotelului.
Cazarea s-a facut rapid, am platit in lire turcesti, ne-a cerut 88 de lire, am lasat 90. Persoana de la receptie, bun vorbitor de limba engleza ne-a dat parola pentru internet si ne-a explicat unde luam micul dejun si intre ce ore.
Desi era tarziu am iesit si am mancat la un restaurant din stanga accesului la feribot. Am achitat 48 de lire pe 3 feluri doi si o sticla de apa de un litru jumatate.
Camera la etajul 3 foarte mica cu un pat matrimonial si 2 paturi suprapuse, lcd, dulap si ac cu unitate exterioara. Atat camera cat si baia erau foarte curate, am gasit prosoape, hartie igienica.
Pentru o noapte de tranzit a fost ce ne trebuia, un loc curat unde sa ne putem odihni civilizat.
In hotel multi turisti straini cu rucsacul in spate dar si unii in tranzit.
Dimineata am luat micul dejun in sala de la etajul 1. Aveau lapte, ceai, cascaval, branza topita, oua fierte, unt, miere si dulceata la cutie, fierte, paine, pepene, ness, rosii si castraveti.
Trimis de narcisa in 03.09.12 16:03:25
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (narcisa); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Jun.2016 Scurt popas — scris în 06.07.16 de eusiatat din RâMNICU SăRAT [BZ] - RECOMANDĂ
- Jun.2012 O camera mai buna ca anul trecut — scris în 06.07.12 de eug din BACAU - RECOMANDĂ
- Jul.2011 Slabut, nerecomandat claustrofobilor — scris în 28.08.13 de bogdan78 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2011 Raport pret-calitate foarte bun — scris în 04.07.11 de cristisch2003 din BUZăU - RECOMANDĂ
- Jun.2011 Hotel de tranzit la pret de anul trecut — scris în 13.06.11 de eug din BACAU - RECOMANDĂ
- Jul.2010 Hotel de tranzit — scris în 17.07.10 de Dum* din TIMISOARA - RECOMANDĂ