Ceva de neuitat!
Trimis de nycole_ro in 16.08.08 15:10:08
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (nycole_ro); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Super pozele, inchid ochii si-mi imaginez ca sunt si eu pe-acolo [imi doresc; n-o sa ajung, cred, urmatorii cativa ani, pana se face cel mic... mai mare , insa tot o sa ajung odata]
Da' de ce, ma rog, esti atat de zgarcita la cuvinte/propozitii? Ai putea completa, eventual, chiar aici, la ecouri, cate ceva din povestea - frumoasa, sunt convins - corazierei si a locurilor prin care ati trecut...
buna,
ma bucur nespus de mult ca in sfarsit am gasit pe cineva care a fost in croaziera pe Nil. Am o mare rugaminte, fiindca noi plecam pe 2 septembrie in croaziera, as dorii ceva impresii, sfaturi, detalii orice ar putea fi de ajutor pentru niste turisti care ajung pentru prima oara in Egipt. Multumesc foarte mult si astept cu nerabdare detaliile legate de aceasta croaziera.
Ma bucur si eu sa aud ca si altcineva va face o croaziera pe Nil. Ce sa spun.....Noi am stat patru zile in Cairo pt. a vizita piramidele, muzeul,fabricile de covoare si multe altele apoi pe Nil nu am stat decat 4 zile.Oricum am fost foarte multumita pe tot parcursul croazierei.Noi am urcat pe vas din Luxor si am coborat a patra zi in Aswan. Daca o sa mergeti cu un vas de 5 stele cred ca totul o sa fie perfect , pt. ca astfel de vase au camere spatioase, frigider in camera,AC,Baie proprie curata.Asta legat de camera, caci legat de vas o sa aveti piscina,o terasa acoperita si una neacoperita,jacuzzi.In concluzie cam toate conditiile. Vorbind de mancare e foarte variata si in majoritatea cazurilor a fost bufet , asa ca poti sa-ti alegi cam ce vrei. Mai acostati cam o data pe zi pentru a vizita temple, morminte, etc. Sper sa va placa!!!Inca ceva!!! cu un mic bacsis , adika un pounds egiptean servirea este ireprosabila.Daca o sa vreti sa cumparati ceva negociati la sange.pr. ca de cele mai multe ori pretul este dublu sau triplu decat face produsul. asa ca aveti grija cu negustorii.Bafta!
Si...am uitat sa va mai spun , cam in fiecare seara se organizeaza cate ceva pe punte.
Multumesc, mult de tot pt.raspuns si pt. promptitudine. Promit ca la intoarcere o sa va impartasesc cate ceva din impresiile noastre. Pe curand!
- Aug.2022 Între Cairo și Nil — scris în 31.08.22 de Georgia76 din GALAţI - RECOMANDĂ
- May.2021 Din nou, în Egipt! — scris în 31.05.21 de msnd din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Oct.2018 Croaziera pe Nil si Sejur in Hurghada — scris în 20.10.18 de gabdanz din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2013 Kom Ombo - timpurile ultimilor ptolemei — scris în 21.11.14 de Titi Dinca din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2012 LADY MARY – o nava de vis — scris în 06.09.14 de buterfly* din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Feb.2012 TUTANKAMON era acasa! — scris în 06.09.14 de buterfly* din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Feb.2012 Secretul nedeslusit al marii piramide — scris în 06.09.14 de buterfly* din BUCUREșTI - RECOMANDĂ