Am fost si eu intr-o croaziera pe Nil ce a pornit de la Cairo.
Inainte de a porni in croaziera am stat 1 zi in Cairo si am vizitat Muzeul de Egiptologie si piramidele, am facut o vizita si la un magazin de parfumuri si la unul de covoare.
Am luat si masa in Cairo, la un local mai de la periferie (am putut sa vedem in ce saracie lucie traiesc egiptenii imediat ce iesi din zona centrala).
Apoi am plecat in croaziera ce a inclus opriri si vizite la Karnak, Luxor, Valea Regilor, templul lui Horus din Edfu.
Impresionanta a fost vizita in Valea Regilor unde am vizitat mormintele faraonilor
(desi erau 40 grade si umbra ioc! )
Finalul a fost la Hurgada unde am stat la plaja ultimele 2 zile.
Foarte multumit de croaziera (peun vas de 5 * - pe care il recomand - e mare diferenta fata de 4 *) de sederea in Cairo si Hurgada, merita sa mergeti dar in perioada noiembrie-februarie cind este cit de cit mai racoare.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Traveller); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2022 Între Cairo și Nil — scris în 31.08.22 de Georgia76 din GALAţI - RECOMANDĂ
- May.2021 Din nou, în Egipt! — scris în 31.05.21 de msnd din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Oct.2018 Croaziera pe Nil si Sejur in Hurghada — scris în 20.10.18 de gabdanz din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2013 Kom Ombo - timpurile ultimilor ptolemei — scris în 21.11.14 de Titi Dinca din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2012 LADY MARY – o nava de vis — scris în 06.09.14 de buterfly* din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Feb.2012 TUTANKAMON era acasa! — scris în 06.09.14 de buterfly* din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Feb.2012 Secretul nedeslusit al marii piramide — scris în 06.09.14 de buterfly* din BUCUREșTI - RECOMANDĂ