am ajuns in londra in 20 iunie 2013. calatorie usoara cu avionul, legaturi cu trenurile rapide foarte bune, in aproximativ o ora jumatate ne cazam la hotel. camera era undeva la demisol cu vedere la o curte mica interioara, practic o scurtatura pentru sala de mese. micul dejun consistent si suficient dar invariabil. produse de calitate dar putine sortimente. paine trei sortimente, sunca presata, unt, oua fierte, gem, cereale, iaurturi, putine legume si fructe spre deloc... cafea si ceai. lapte si compot de fructe. noua ne-a placut. vezi raport pret- conditii oferite.
camera, ca toate camerele de la hotelurile de 2 stele, sunt micute cu strictul necesar, pat mare, dulap mare, tv, fierbator pentru ceai, cafea, zahar... etc. baia foarte mica 2m pe 1 m... in schimb se schimbau zilnic prosoapele si se facea curat in camera. hotelul este amplasat intr-o zona linistita, nu te deranjeaza nimic. sa nu uit de amabilitatea celor de la receptie. din intamplare una dintre receptionere era romanca. se purta firesc, cu o detasare eleganta desi nu avea mai mult de 24-25 de ani. la fel si colegii dansei foarte amabili si iti explicau pana cand erau siguri ca ai inteles explicatiile solicitate.
amplasat foarte bine, la nici 50 m de st. pancras si king's cross si de mijloacele de transport in comun.
il recomand.
Trimis de crina_irinel in 03.02.14 22:26:02
- A fost prima sa vizită/vacanță în MAREA BRITANIE
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (crina_irinel); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 51.52977614 N, -0.12248576 W - CONFIRMATE
Buna,
Ati incaput 2 adulti si 1 copil de 11 ani intr-un pat dublu... sau ati mai avut o sofa sau un pat suplimentar in camera?
Cazare+mic dejun pentru 2 adulti si 1 copil, la numai 78 lire/zi este super!