Am avut parte de o frumoasa vacanta in Bulgaria, 4 nopti la hotelul Continental. Am facut rezervarea in luna aprilie, printr-o agentie online, si chiar daca am avut ceva emotii pentru ca nu stiam nimic despre agentie, pana la urma totul a fost foarte bine.
Sejurul a costat 565 lei (perioada 13-17 iulie), am mai platit cam 300 lei pentru transport cu masina personala si am mai cheltuit in statiune 1350 lei pentru mancare, suveniruri si distractii.
Am pornit la ora 2 din Galati, la 9 eram in statiune. Pe drum nu am intampinat nicio problema, traseul a fost liber, in vama era o coada mare de autocare insa noi am fost dirijati pe banda pentru UE si am trecut repede. Am platit vinieta, 30 de lei, si am plecat mai departe. Ne-am lasat condusi de GPS si n-am avut probleme pana la destinatie. Comparativ cu situatia de acum 2 ani drumurile in Bulgaria arata mult mai bine, asfalt proaspat, o placere sa conduci
Am ajuns in Sunny Beach pe la 9, ne-am ghidat dupa reperele pe care ni le-am luat pe Google Street View (foarte util) si am ajuns la hotel. Am vorbit cu receptionerul si ni s-a spus ca ne putem caza abia la ora 14 asa ca am plecat la plaja. Ni s-a mai comunicat ca parcarea in fata hotelului este gratuita, singurul minus ar fi ca locurile de parcare erau putine ina am avut noroc si am gasit unul liber
Hotelul este amplasat in partea de sud a statiunii, intr-o zona linistita, plaja este cam la 500 m distanta si se ajunge acolo in 10 minute pe o strada pe care sunt tot felul de restaurante si magazine cu suveniruri. Din ce am observat hotelul este format din 3 corpuri, unul de 2 stele si 2 de 3 stele, unite intre ele printr-un hol unde este si receptia. Noi am fost cazati intr-unul din cele 2 corpuri de 3 stele. Acestea sunt paralele, au 2 etaje, accesul in camere se face din exterior. Camera in care am fost cazati era situata la parter, foarte spatioasa, curata, curatenie s-a facut zilnic, prosoapele schimbate zilnic. Baia este dotata cu dus, fara cabina, doar o cada placata cu faianta, prosoape, sapun, uscator de par, priza pentru aparat de ras. In dotarea hotelului intra si o padurice, cateva leagane pentru copii si o piscina cu acces gratuit la sezlonguri, pacat insa ca multe sezlonguri erau ocupate cu prosoape in conditiile in care piscina era aproape goala. De mentionat un alt aspect, cand ne-am cazat am primit de la receptie si telecomanda pentru aerul conditionat
Micul dejun n-a fost foarte rau, destul de variat, mancare comestibila. Am avut de ales intre branza, salam, sunca presata, rosii, castraveti, masline verzi si negre, 2 tipuri de iaurt, 3 tipuri de dulceata, carnaciori, pate de ficat, oua fierte, fasole, unt, 2 tipuri de cereale, cafea, lapte cald, ceai, 2 sucuri, prajitor de paine. Neavand copii pentru noi a fost ok
Plaja este lata si foarte intinsa (Sunny Beach este o statiune mare), destul de curata, cu nisip fin, fara scoici sau pietre. Intrarea in apa este lina, apa limpede. In prima linie, aproape de apa, sunt doar sezlonguri (8 leva pe zi + 8 leva pentru umbrela), cam la 50 m de mal se poate sta si pe prosop. In prima zi apa a fost curata insa a doua zi au aparut alge, hartii, gunoaie, nu multe insa suficient cat sa deranjeze. Insa cred ca a fost un caz izolat pentru ca in zilele urmatoare nu au mai aparut.
Desi este oarecum departe fata de centrul statiunii, unde sunt majoritatea locurilor de distractie, totusi avantajul hotelului este ca se afla intr-o zona destul de linistita, singurii care ne-au deranjat au fost turistii de la camerele alaturate care au baut si au facut galagie pana la 6 dimineata, insa aici hotelul nu are nicio vina. Pentru cei care nu vor sa se deplaseze pana in centru exista in apropiere suficiente terase si restaurante unde se poate manca, baruri cu karaoke, magazine cu suveniruri, minimarketuri
Per total a fost o experienta interesanta pe care cu siguranta o vom repeta, a fost un sejur placut umbrit doar de teapa data de fotograful de la parasailing care nu ne-a mai trimis pozele:(
Daca aveti nevoie de sfaturi, pareri, preturi nu ezitati sa intrebati, va stau cu placere la dispozitie
Trimis de djpedros in 22.07.13 12:37:42
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Golden Sands
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (djpedros); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@djpedros: salut
nu incerc sa va conving de parerile mele... avem dreptul sa ne cheltuim banii munciti unde avem chef. in 2011 am fost in varna. pt cine stie la intrarea in varna dinspre ruse, exista mall varna. am oprit acolo 15 min pt a schimba bani. era ora 19. cind m-am intors la masina am constatat ca alarma fusese scanata cu laptopul, nemaiputand deschide usa decat cu cheia. astfel am plecat direct spre tara pe soseaua varna - mangalia. nu mai calc in bulgaria nici daca imi dau o luna gratis super ultra all inclusive!!!
@djpedros: Urmeaza sa ma duc in august. Biletul nostru e all inclusiv. ma interseaza daca se plateste parcarea. Am inteles ca numai in fata hotelului e gratis si ca este foarte mica parcarea.
Parcarea din fata hotelului este intr-adevar foarte mica, cam 10 locuri. Avantajul este ca e gratis.
Mai sunt 2 parcari cu plata langa hotel, 60 leva pentru 7 zile.
Insa poti avea noroc si sa gasesti un spatiu langa hotel, fara plata
Buna ziua!
Doresc sa stiu mai multe despre plaja, magazine, preturi si o comparatie cu Albena si Balchik.
Este prima data cand o sa merg in Sunny Beach.
Cu stima, Dorin.
- Jun.2015 Continental Park Hotel — OK pentru nepretentiosi — scris în 29.12.16 de valentina din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Furat chiar din camera de hotel — scris în 06.08.11 de alexandra9 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2011 Raportul calitate/pret foarte bun — scris în 04.08.11 de Emma M din TARGOVISTE - RECOMANDĂ