Am zis ca nu mai merg la Nisipurile de Aur si asa voi face! Nu imi place nici statiunea (mai bine merg la noi pe litoral, macar raman banii la noi in tara), iar despre Hotel Central ce sa mai zic... nu inteleg cele 4*. Singurul aspect demn de cele 4* este camera, suprafata mare, terase mari, baie generoasa... de fapt nu este o camera este un studio cu living, dormitor, baie si bucatarie mobilata. Hotelul Central nu a fost gandit ca hotel ci ca complex dev locuinte de vacanta individuale, dar probabil din cauza ca nu s-au vandut/inchiriat studiourile o parte a complexului a fost transformat in hotel!
Central... nu mi s-a parut, mergeai pana la plaja destul de mult 10-15min, iar treptele care trebuiau urcate/coborate m-au cam obosit... mai aqles dupa o zi de plaja.
Servicii fff slabe:
- receptionerii nu au foat amabili, ne-au dat o camera, iar dupa 1/2de ora ne-au spus ca au incurcat rezervarile, a trebuit sa schimbam camera... nu si-au mai cerut scuze, asta este!
- piscina (impropriu spus piscina) - foarte mica cu sezlonguri putine, nu mai punem la socoteala ca nu au prosoape pt piscina
- masa... NUUU, mancare insuficienta (eu seara am mancat in oras, deoarece la restaurantul hotelului nu mai aveam ce), nu au varietate in meniu... deci NUUU
Ce a fost placut a fost curattenia din camere, faptul ca se schimba prosoapele, iar in hotel era destul de multa liniste.
Nu recomand!
Trimis de laur75 in 24.06.13 15:54:52
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (laur75); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@laur75: ma suprinde, ești membru vechi, toate "cele mai recente 7 recomandări" de la acest hotel (listate mai jos) sunt negative, nu le-ai observat înainte de a rezerva la acest hotel??
ba da, eram oarecum pregatita pe ce voi gasi acolo! am mers datorita faptului ca eram intr-un grup de prieteni care isi facusera rezervarea cu ceva timp inaite, am zis sa nu ne cazam noi in alta parte si sa facem nota discordanta!
- Aug.2017 O experienta si atat! — scris în 21.08.17 de jenif din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2017 Un loc care ne-a lasat un gust amar... — scris în 14.07.17 de lilicoza din BUCUREşTI - nu recomandă
- Aug.2016 Dezastru — scris în 04.09.16 de Gean din DEJ [CJ] - nu recomandă
- Aug.2016 O experienţă neplăcută — scris în 02.09.16 de Diana N. din GALAţI - nu recomandă
- Aug.2016 All inklusive dezastruos! — scris în 02.09.16 de Jozika din TG MURES - nu recomandă
- Aug.2016 Nu isi merita banii — scris în 04.08.16 de Ionut g din SUCEAVA - nu recomandă
- Jul.2016 Cam cat platesti, cam atat primesti... sau chiar mai putin — scris în 26.07.16 de turista din VASLUI - nu recomandă