ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 13.10.2014
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Radauti
ÎNSCRIS: 24.01.11
STATUS: SENATOR
DATE SEJUR
OCT-2014
DURATA: 4 nopți
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
80.00%
Mai degrabă mulțumit
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
92.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 87 USD
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

TIMP CITIRE: 11 MIN

La Conrad - printre seici

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE URM de aici

Caracterizarea care si-o fac pe booking.com

Situat în centrul orașului Cairo, Conrad Cairo este un hotel luxos de 5 stele care oferă camere de lux cu un balcon privat cu vedere la fluviul Nil. Printre facilităţile disponibile se numără o piscină în aer liber, un cazinou şi un club de sănătate.

Camerele de la Cairo Conrad au ferestre mari, o zonă de relaxare confortabilă și un birou. Toate includ un TV cu ecran plat cu canale de filme, un DVD player și WiFi gratuit. Este disponibil room service nonstop.

Clubul de sănătate, prevăzut cu zone separate pentru bărbaţi şi femei, oferă saune, băi de aburi şi camere de masaj. La Conrad Cairo există de asemenea o sală de sport deschisă nonstop, magazine și un cazinou.

Oaspeții se pot delecta cu mese gourmet la cele 6 restaurante de la Conrad, care servesc preparate libaneze, carne și fructe de mare afumate, mâncăruri din bucătăria Asiei de Sud-Est și specialități mediteraneene. Stage One este un lounge-bar elegant unde puteți asculta combinații muzicale vibrante și savura cocktailuri rafinate.

Conrad Cairo este situat la 5 minute de mers pe jos de Nile City Towers, unul dintre cele mai mari centre comerciale din Cairo. La Muzeul Egiptean se poate ajunge în numai 5 minute de mers cu maşina. Aeroportul Internațional Cairo se află la 25 km, iar Piramidele din Giza și Sfinxul, la 30 de minute de mers cu mașina.

---

Alegerea unui hotel si lucruri de care trebuie tinut cont

Ok. Am cumparat biletele de avion si acum trebuie sa alegem un hotel.

Desigur ca am apelat la prietenul booking – daca nu pt. a rezerva, macar a vedea cum sta situatia la sol.

Am fost avertizat de sotioara, ca tura asta, daca nu ma prezint cu o rezervare la un hotel de 5 stele, ea sta acasa. Cei ce ma cunosc, stiu ca am obiceiul sa aleg fel de fel de bombe, dupa principiul: nu ma duc in vacanta sa stau in hotel. :) De data asta nu mi-a mai mers (exista riscul sa stam numai in hotel).

Deci la o cautare simpla pe Cairo, cu datele care ne interesau si cu filtru bagat pe 5 stele, am aruncat o privire la harta. Aveam vreo cateva hoteluri (2 sau 3) pe langa piramide, iar restul erau pe langa Nil, prin Downtown si Zaabalek.

La prima privire, m-au atras mult hotelurile de pe langa Piramide. Sa ai camera cu vedere la piramide e o chestie care tine aproape de SF. Privind pozele cu camerele cu vedere la piramide, aveam impresia ca-s de la un hotel de pe alta planeta.

Partea proasta cu ele, era ca erau departe de centrul orasului si in afara de piramide, nu prea aveai ce face-n zona. Un hotel din Giza ar fi necesitat in fiecare zi taxi spre centru, iar distanta spre aeroport este cu atat mai mare. Aeroportul este in nord estul Nilului, iar piramidele sunt la sud-vest, de cealalta parte a Nilului. O calatorie spre aeroport, e ceva mai lunga (si ai fi avut de-a face cu traficul din oras.)

Urmatoarea zona care ma interesa a fost undeva pe langa Tahrir Square. Aici e centrul centrului, nu? Gasisem hotelul Intercontinental si avea preturi acceptabile. Cu gandul la Intercontinentalul din Bucuresti si povestile de dinainte de revolutie, m-ar fi tentat o astfel de cazare. Cele mai ieftine camere de la Intercontinental, erau cam la aceeasi suma cu cele de la Conrad. Problema cu Intercontinentalul, era ca nu aveau camere cu vedere la Nil. De fapt aveau, dar erau mai scumpe.

Socotind ca nu e chiar indicat sa stam in Tahrir (si aici am fost inspirat – piata a fost inchisa pe 6 octombrie de ziua armatei), deoarece daca ar incepe vreo razmerita am fi prinsi in centrul evenimentelor, am ales Conrad. La Conrad, toate camerele sunt cu vedere la Nil.

Un aspect de care trebuie tinut cont si de avut grija, este ca mai toate hotelurile la pretul afisat pe booking.com mai adauga un procent de 23% (deloc neglijabil) – e impartit astfel: 10% taxa, 1 % taxa de oras, 12 % taxa de servicii.

De asemenea micul dejun, de multe ori nu este inclus in pret. Puteti lua micul dejun la rezervare, dar se poate plati si mai apoi la hotel. Cred ca e bine de luat, deoarece nu prea ai unde manca prin imprejurimi.

--

Dupa ce ne-am hotarat pe Conrad, am citit toate reviewurile care le-am gasit despre el. Atat comenturile de pe booking cat si ecourile de pe tripadvisor.

In general, sfaturile erau urmatoarele:

-alegeti/cereti o camera la un etaj cat mai superior, cu vedere la Nil.

-aveti grija la taxiurile care stau in fata hotelului. Cativa dintre clienti fusesera nemultumiti (li se cerusera mai mult)

-in anii trecut fusesera probleme cu internetul. Mai toti se plangeau de acest lucru. Intre timp au rezolvat aceasta problema – am sa explic cum.

--

1. La Etajul 19, mai exista o receptie si un lounge pentru VIP-uri. Multi se laudau ca au stat la “executive” rooms, cele peste etajul 19; si putea folosi loungeul de la 19. Noi am avut camera la etajul 8, a fost ok.

2. Hotelul oferea transfer de la aeroport la vreo 250 LE. Noi ne-am aranjat singuri transferul si am venit cu 145LE cu Cairo Shuttle Bus. La intoarcere la aeroport, am fost prin oras, dupa ce facusem check out si lasasem gentile la concierge si cand am terminat cu vizitele, am luat un taxi pana la hotel, i-am zis sa astepte sa punem bagajele si am continuat la aeroport. Pe aparat a fost aproximativ 100LE (i-am dat 150LE) – dupa ce ne-a plimbat si prin oras + drumul spre aeroport, dar asta depinde de ce taxi iei.

Taximetristii aia de-i cheama ala din fata hotelului, ma astept sa fie mai scumpi deoarece au si aia de platit spagi mai departe. Noi mergeam pana drumul principal si-n cateva secunde opream unul (din mers). Ii ziceam sa dea drumul la aparat si cu asta basta.

3. Problema internetului e rezolvata doar pe jumatate. Adica, ai wireless in camera, dar cand vrei sa intri pe internet, spune ca 1 ora costa vreo 75 LE, 1 zi... nu stiu cat etc. Nu am intrat pe internet in prima seara.

Apoi am fost la receptie si am intrebat la receptie care e treaba cu internetul (citisem pe undeva ca-n lobby e gratis). Ne-a spus sa incercam din nou si de la receptie, dupa ce bagam nr. camerei si numele, ne aparea o noua optiune 1 Day Free.

O data ce o selecatam de la receptie, mergea internetul si-n camera - pe abonamentul ala de 1 Day Free.

Deci de avut grija la acest aspect. Imi imaginez ca multi nu se mai obosesc sa mearga sa intreba la receptie, sau sa coboare cu laptopul pana-n lobby.

--

In seara cand am venit, era foarte aglomerat la receptie. Multe familii de arabi, kuveitieni... etc. sau ce or fi fost. Dupa ce am asteptat mai mult timp la coada, a venit unul la noi si si-a cerut scuze si a zis sa mergem la receptia de la etajul 19 sa facem check-inul acolo. Era un francez si-mi imaginez ca e managerul care activeaza la greu si pe tripadvisor.

La etajul 19 era o mica receptie – alta frantuzoaica. Am facut check-inul si ne-am dus singuri la camere.

Camera 834

Avea ea oarece vedere la Nil, dar eram cam in spatele cladirii. Deci nu am facut mare afacere cu “vederea la Nil”. Mai apoi chiar ma gandeam ca nu-i nici mare smecherie, vederea asta la Nil. E prea mult praf (smog) pe balcon, ca sa stai sa admiri Nilul. Deci... si la alte hoteluri, chiar desi pare importanta, nu e o mare realizare (parerea mea).

Camera mare, incapatoare, frumoasa etc. Se simtea un pic de fum de tigara cand intrai, dar te obisnuiai. Aveau aparat de aer conditionat central si era on. L-am inchis deoarece era prea frig.

Baia si ea mare, avea atat dus cat si cada. Cada era cam murdara (sau veche, poate) – nu iti venea sa faci baie in ea.

Dusul era si el ciudat, avea o singura maneta si trebuia sa o invarti pana in capatul celalalt pana pornea apa calda. Mai era un fel de manetuta care ar fi trebuit sa controleze debitul apei, dar nu prea ajuta. Prosoape erau multe si curate.

Patul era mare si salteaua excelenta.

Prin dulapuri mai aveam si un minibar, un seif, umerase etc. Totul ok.

Singurul mare minus, a fost ca nu aveau slapi in camera. Probabil ca mi-ar fi dat daca as fi cerut (apoi trebuia sa sar cu bacsisul, nu?).

Pe etajul nostru erau doi cameristi... si mai tot timpul erau pe holuri salutand clientii. Hello Sir, e curat in camere... etc?

M-am prins ca vor bacsis si le-am lasat cate ceva pe pat. E o tehnica pe care am invatat-o pe AFA. Nu stiam de ea.

Oricum te dispera cu bacsisul. Pana ajungi cu bagajele la masina de ex., trebuie sa bacsisesti vreo 3-4. E bine sa ai marunt; dar e si asta o problema. Venisem de acasa cu cate 1 dolar marunt si am avut ce sa dau.

Apa care e langa fierbator e "free". Cele din mini-bar trebuie platite. Noi am venit cu un bax de apa de acasa si ne-a ajuns. :)

Breaksfastul

Se serveste la etajul 2. A fost excelent. Au atat mancare calda cat si fel de fel de salamuri, cascavaluri etc.

Au si un fel de mini-brutarie, unde fac fel de fel de croisante calde. Am mancat si paine egipteana (calda) si ful (fasule fierte). Per total foarte bine – merita.

Cafea/ceai etc. te servesc la masa. Spui ce vrei si-ti aduc ei.

Nu am vazut la alte mese sa lase bacsis, dar astia de la breakfast chiar meritau. Probabil trebuiau “palmati”. :)

In ultima zi, la check out, am vrut sa las un baksis mai mare si am intrebat de tips box. Mi-au spus ca n-au. Deci tipsul mare, la sfarsit de sejur nu merge la astia. Tipsuri mici si dese, peste tot si ai parte de respect maxim. :)

Piscina si spa-ul

La etajul 3 e piscina – in aer liber. Am avut o pornire sa mergem intr-o zi, dar doamnele de pe acolo era prea imbracatele. Eu uitasem sa-mi iau pantaloni scurti de acasa si-mi cumparasem o pereche de slipi de la greci. As fi aratat prea dezbracat in slipi pentru clientela establishmentului... asa ca am renuntat.

Spa-ul doar l-am vizitat. E cam mic si inghesuit si fara pretentii. Pentru un hotel de 5 stele m-as fi asteptat la mult mai mult. Au cate o sauna si un “steam room” –la femei si la barbati... si atat. Slabut. Tot acolo mai au si o sala de gimnastica.

Etajul 24

Cu cheia de la camera pornesti si liftul. Bagi cartela si apoi apesi pe etajul la care vrei sa mergi. Noi nu puteam urca mai mult de 8. Intr-o zi am urcat cu niste araboi care mergeau la ultimul etaj (la 24) si ne-am facut ca am uitat sa coboram la 8. Sunt doar camere la ultimele trei etaje si privelistea de la gemuletul de langa lift, nu ne-a parut sa fie cu mult diferita de ce aveam noi. Pe la etajul 19 (sau 20-21) acolo unde era executive loungeul nu am mai ajuns.

Nunti, botezuri, cumetrii

La sfarsit de saptamana, se organizeaza fel de fel de nunti la hotel. Nu am auzit galagia de la muzicanti, dar au cazat niste nuntati din astia pe langa noi si l-a mustruluit o moatmazela din asta pe un cumatru intr-o noapte de... nu apuca ala sa zica nimica.

Deci izolatia fonica mai lasa de dorit, mai ales daca prindeti o pitipoanca din asta care i s-a pus pata pe seic, prin apropiere.

Restaurante

Langa restaurantul de breakfast sunt doua restaurante, unul asiatic si unul ceva cu meat grill. Nu am fost, dar le-am vazut meniurile in camera. Preturile mi s-au parut cam piperate. Mai ales berea, care era peste 45LE sticla. Carnea fara bere nu prea aluneca.

Mai era un resturant in aer liber langa piscina... unde veneau fel de fel de lautari. Aici merita sa mergem intr-o seara, dar cred ca era locul unde se organizau petrecerile private.

Casino si Banca

La subsol, se gaseste o banca si se pot schimba bani. Cursul este ok. Tot acolo este si un ATM. Mai sunt cateva magazine de suveniruri, un cuafor + cazinoul.

La cuafor, un spalatul parului + feon; era vreo 200 de LE. Scump.

Prin imprejurimi

In prima zi am mers pe jos pana-n Tahrir, pe Corniche. Cand te apropii de Tahrir, incepe sa se aglomereze pe dreapta, pe malul Nilului. Sunt fel de fel de vaporase care fac mini-croaziere pe Nil. Pe seara insa e mult mai aglomerat - atunci incepe de fapt treaba.

Sunt si ceva gunoaie maturate pe sub poduri, oameni ai strazii, Wc-uri improvizate, de tip uda-peretele... etc. Pe Corniche pe partea cu trotuarul erau si multi politisti (sau oameni de ordine) ce-o fi fost. Niste tinerei imbracati in alb. Nu erau foarte fiorosi.

Am fost pe jos pana in Zamalek, unde am mancat la restaurantul Abou el Sid si e un restaurant pe care-l recomand. Tot pe insula Zamalek, este si un magazinas numit “Egypt Fair Trade” – e undeva intr-un apartament la etajul 1 – si au fel de fel de suveniruri facute de mesteri locali. Preturile sunt fixe si ok. De aici ne-am facut majoritatea cumparaturilor – de tip “Am fost acolo hai sa aratam si la alti”. :)

In partea de nord de Conrad, ar fi trebuit sa fie un Mall, Arkadia, dar citisem pe net, ca ar fi fost spart in timpul revolutiei si nu am mai fost pana acolo. Tot langa Conrad mai sunt cateva blocuri inalte, dintre care unul e Nile Tower – acum am vazut ca astia de la hotel pe booking zic ca ar fi shopping centre. Eu nu am vazut mare miscare pe acolo si nu am intrat. Imi pare mai mult sediul de firme/banci, etc. decat mall. Langa astia mai era un bloc turn al bancii Mısır. In general strada e una cu "pretentii".

Pe jos nu prea ai ce face pe langa hotel. Trebuie luat taxi. Oricum ele se plimba la greu pe Corniche si e foarte usor de luat unul.

In general, hotelul a fost bun, se putea si mai bine, dar cred ca pentru Cairo e ok. O problema care ar mai merita mentionata e praful (nisipul). E mai bine de stat cu geamurile inchise - astfel se baga peste tot. Si la mochete (cele de pe coridor) daca te uitai mai atent pe la colturi se vedea ca nu reusisera sa adune tocmai bine praful. Dar asta este o problema generala pt. Cairo. Se baga praful ala de desert peste tot si greu scapi de el.

In perioada bayramului a fost plin – in special clienti din tari arabe.

In concluzie, un hotel ok, dar care nu cred ca se ridica la rangul hotelurilor de acelasi tip din alte tari vestice (adevarul e ca nici preturile nu-s la fel :)). Atata timp cat stiti sa tipsuiti (sunteti ok). Sunteti ok chiar si fara bacsisuri, hotelul e prea mare ca sa va poarte cineva grija. E de recomandat.

Alegeri inspirate va doresc.

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de TraianS in 13.10.14 14:08:20
Validat / Publicat: 13.10.14 15:45:09
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 2631 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

12 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (TraianS); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 In fata hotelului.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 40250 PMA (din 43 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • AŢI PUTEA rezerva o cameră aici, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 87.21 USD pe cameră

  • ECOURI la acest review

    12 ecouri scrise, până acum

    webmasterX
    [13.10.14 14:11:04]
    »

    Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

    Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

    Mulţumesc.

    TraianSAUTOR REVIEW
    [13.10.14 14:21:09]
    »

    @webmasterX - Hotelul e putin mai sus. Coordonatele corecte sunt: 30.065538,31.227618.

    Rog atasarea urmatorului videoclip: youtube

    Multumesc.

    webmasterX
    [13.10.14 14:24:11]
    »

    @TraianS - Setat coordonatele GPS cf indicațiilor, rezultând următoarea poziționare pe harta interactivă AFA.

    Am adnotat, deasemenea, aceste coordonate ca fiind confirmate

    --

    Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu)

    rentea
    [13.10.14 21:01:09]
    »

    @TraianS - Trecand peste atmosfera poate prea orientala (trebuie tinut cont ca au trecut prin momente foarte grele, intreg poporul egiptean, si asta foarte recent), Cairo este un oras foarte fermecator, spun eu. Macar in zona centrala. Fiecare oras, cu cat te indepartezi de centru, este cu atat mai anost. Cairo insa are ceva special... este, vorba ta, parca desprins din romanele SF, uneori. Iar hotelurile inalte de pe malul Nilului, din centru, nu le-as da pe multe altele situate in zone mai dischisite de pe batranul continent.

    Super sejur. Felicitari.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    zapacitu
    [13.10.14 21:51:36]
    »

    Această felie din prăjitura egipteană prezintă o suculenţă aparte, diferită de episodul sacrificărilor ovine.

    Bunăoară, abundenţa de informaţii diverse, de la utilităţile ce pot fi accesate şi până la bacşişul ce se recomanda a fi oferit, ghidează cu abilitate şi pe novice dar şi pe cunoscătorul de mijloc.

    Am rămas cu o nedumerire legată de spălatul de la salonul de la coafor. 200 de LE nu este chiar o sumă mare. Igiena tuturor pilozitaţilor este f. importantă pentru arabi. Mai greu cu feonul... Chiar ai testat salonul? Nu era mai simplu la baia din camera de hotel?

    TraianSAUTOR REVIEW
    [14.10.14 09:46:03]
    »

    @rentea -

    trebuie tinut cont ca au trecut prin momente foarte grele

    Cairo are farmecul lui odata ce te obisnuiesti cu el E drept ca au trecut prin momente dificile si nici nu prea-i vad sa iasa prea curand din criza economica. Dupa parerea mea, treaba cu revolutia inca nu s-a incheiat.

    Din viteza masinii, totul pare ok, dar cand o iei la pas vezi mult mai multe si simiti totul altfel.

    Sunt de parere ca egiptenii merita mult mai mult si sper ca incet, incet isi vor reveni.

    E clar ca lupta pentru asta, iar curajul lor este de admirat.

    --

    @Master Z

    LOL.

    Cocoforul nu l-am testat. Nu as avea curajul sa fac evaluari, dar cred ca, la o scanare rapida, stau mai bine la capitolul pilozitati decat la cel cu podoaba capilara. Nu am vazut feon de mult. Nici nu stiu pe ce buton trebuie sa apesi ca sa-l pornesti.

    Sotioara a vrut cocofata, deoarece, cica face carlionti cand se feoneaza singura. Probabil era si curioasa cum lucreaza faraonii.

    A intrebat de pret - si cum la turci, aceeasi operatiune o costa de vreo 7 ori mai putin a renutat la experienta. S-a rezolvat "in the room".

    Multumiri lui Amonthep ca nu m-a pus sa o fofonez-sifonez eu.

    Mersi de vizita.

    le_maitre
    [14.10.14 10:54:25]
    »

    @Dear T-San-Bro' - Placu' masiv ochiometric, votat la 4 maini, felicitari pentru sejur si... sa mai zici de mine ca am rabdare exacerbata la detaliile pe rew de cazare

    Iar aia cu liftu' functionand cu cheia de la camera... balauri domne', pe onoarea mea de famiglist!

    Pami* CONS. ONORIFIC AFA / EGIPT
    [14.10.14 16:41:58]
    »

    @TraianS - eu cand ma cazez la un hotel de 5 stele ma uit mai intai in dulap daca cumva lipsesc slapii si halatul de baie. Pe urma verific perinile si daca au meniu de perine (ceea ce la un hotel de 5 stele ar trebui sa fie normal) si in cazul in care lipseste ceva nu mi-e jena sa cer imediat - ca doar de aceea am platit si ales o astfel de categorie.

    Pentru aceasta NU dau nici un bacsis - consider ca este INCLUS in pretul camerei.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    TraianSAUTOR REVIEW
    [15.10.14 09:08:10]
    »

    @le_maitre -

    Iar aia cu liftu' functionand cu cheia de la camera... balauri domne', pe onoarea mea de famiglist!

    Frate LM (fara filtru ), cheia la lift era absolut necesara! La acest tip de hoteluri, cazarea e sistematizata in mod ierarhic.

    Cu cat urci spre nori, cu atat limbile aplicate (atat cele de uz international, cat si domestice) sunt mai lungi si mai adanci (in intelesuri). Cei ce coborau de la etajul 24, erau mai curati decat motanii de lux.

    Pe mine ma enerveaza timpii pierduti, in pelerinari de genul sus-jos si am tinut sa fiu cat mai aproape de pamant.

    Mersi de vizita.

    Stima, salutari si consideratiuni "a tutti famiglia"!

    @Pami

    Am citit ultimul tau review si te cred, pe cuvant, ce zici in ecou.

    Mie toata treaba asta cu perierea pentru bacsis mi-a displacut si d-aia nu am insistat. Ar fi trebuit sa se auto-sesizeze.

    Le-as zice-o pe booking. Da' mi-e lene.

    Poate or fi fost si slapii aia printr-un dulap, dar nu i-am gasit noi. Capoate erau - am uitat sa mentionez.

    Multumesc de ecou.

    Pami* CONS. ONORIFIC AFA / EGIPT
    [15.10.14 10:01:54]
    »

    @TraianS - stii ce am invatat de cand traiesc in Germania?

    Daca nu ceri ceea ce ti se cuvine - nu vine nimeni sa-ti dea de buna voie!

    Yersinia Pestis
    [15.10.14 15:19:39]
    »

    Am citit acest review de parcă era povestit de Sheherezada, în 1001 de nopți. Nu am fost niciodată în țările arabe, nici măcar în Turcia, dar, cititnd ceea ce ai scris, parcă-mi vine mai ușor să-mi închipui cum e pe acolo.

    TraianSAUTOR REVIEW
    [19.10.14 08:24:09]
    »

    @Pami - Cred ca luasera germanii cazati inaintea mea toti slapii... de aia nu-mi ramasesera si mie. Glumesc.

    @capca1 Multumesc de vizita.

    Turcia e un bun inceput, pentru a te obisnui cu zona.

    Astept pe cat de curand, un review incarcat de tine la "Excursie la portile Orientului".

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    3 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    Pami*, rentea, zapacitu

      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.043052196502686 sec
    ecranul dvs: 1 x 1