De tot rahatul. Hotel de "5" stele care de fapt nu merita mai mult de 2 stele.
Servicii aproape inexistente, o cloacă plină de ruși bețivi, gălăgioși, cu apucaturi de "oameni"din lumea a treia. Mizerabil peste tot, mâncarea ca la cantină sau împinge tavă.
Prosoape schimbate, doar dacă mituesti camerista zilnic, curățenia în camera la fel, minibarul mi-a fost golit, nu completat, cum era normal zi de zi
EVITATI, NU MERGEȚI AICI, veți lua o mare țeapă pe bani mulți.
Si lista continuă cu "ULTRA ALL INCLUSIV care de fapt nu există e doar pe hârtie, în afară de votcă rachiu vin whisky si gin toate autohtone de o calitate îndoielnică (adica o posirca), a si bere la paharele de unică folosință 150ml, nu au nimic.
Peste tot domina jegul, la modul te asezai pe un scaun si se lipea de tine, luceau de jeg.
Surpriza a fost cand dupa 2 zile de la sosirea noastra acolo au disparut stelele de pe hotel, nicaieri nu aveai cui sa te plangi.
Am ridicat problema pentru ULTRA ALL INCUSIV si mi-au spus ca nu exista asa ceva.
Am fost plecat in excursii 3 zile cu plecari la 4 sau 6 dimineata, sosiri in jur de 22, in acest caz am solicitat niste amarate de sendviciuri in locul celor 3mese, stupoare... nu e treaba noastra sa va asiguram asa ceva.
Personalul hotelului nu vorbeste de cat turca si rusa sau de loc
"VA MULTUMIM" pentru "clipe de neuitat" nu vă vom uita niciodata (cu ghilimelele de rigoare)
Trimis de sandu_c2004 in 14.05.19 00:05:05
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: istambul
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sandu_c2004); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.66193500 N, 31.65602900 E - CONFIRMATE
@sandu_c2004: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
”La pomul laudat
Lăudat - de cine??!
Pe AFA toate reviews-urile sunt negative.
Dar nu ai citit înainte, așa-i?
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 05&ridAnt=93529
@sandu_c2004: Fara suparare, dar ce pretentii poti avea din partea unui hotel pentru care ai platit doar 500 euro pentru cazare+masa+servicii, pentru 2 adulti, 7 nopti (am scazut din cei 1000 euro pretul transportului cu avionul, taxa de aeroport si de transfer, adica aprox 250 euro/persoana)? Asta inseamna 35 euro/zi/persoana, la banii astia este imposibil sa ai parte de conditii si servicii de 5 stele.
In plus, inainte sa cumperi acest sejur, nu ai cautat impresii aici, pe am fost acolo? Unde, pe ce site ai gasit laude la adresa acestui hotel? Sau ti l-a recomandat si laudat agentia de turism de la care ai cumparat sejurul?
Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut”
— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;
— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ impus unei astfel de selecții.
- Jul.2022 Dacă ești rus și îți plac anii 80 e excelent — scris în 08.01.23 de pop din ZALAU - nu recomandă
- Jul.2016 Impresie Concordia Celes — scris în 31.07.16 de AlexandruT din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2016 NU Concordia Celes Hotel, nu m-as mai duce nici gratis! — scris în 28.07.16 de CORINABRAS din PLOIESTI - nu recomandă
- Jul.2016 Nu recomand Concordia Celes hotel! — scris în 22.07.16 de Micuclaudia din PIATRA-NEAMT - nu recomandă
- Jun.2016 Concordia Celes - Nu recomand acest hotel daca va doriti 5*! — scris în 10.05.17 de cicica din CONSTANţA - nu recomandă
- Jun.2016 Impresiile familiei mele despre vacanta in Concordia Celes hotel Alanya — scris în 05.07.16 de lory36 din CALAFAT [DJ] - nu recomandă