La intoarcerea din scurta noastra vacanta in Grecia, am hotarat in ultim moment sa mai stam cateva nopti in Bulgaria, asa ca am cautat repede pe booking si am gasit acest Complex de apartamente. Ne-am rezervat un apartament cu doua dormitoare, pentru ca eram 5 adulti + un copil si a fost foarte bine.
A fost mai greu sa-l gasim pentru ca nu stiam decat numele complexului, adresa nu am notat-o si am tot intrebat, dar toti ne spuneau ca sunt multe locatii cu nume asemanatoare. Intr-adevar sunt multe derivate cu "Golden" si "Dreams"
Apartamentul dispunea de doua dormitoare, doua bai, un living cu o canapea extensibila unde aveam si chicineta dotata complet; doua balcoane unul cu vedere la piscina, unul cu vedere la strada. Am fost surprinsi placut ca arata chiar foarte bine, ingrijit si curat. Fiecare camera are tv propriu, exista chiar si un aspirator.
Parcare proprie gratuita, schimb valutar.
In imediata apropiere sunt mai multe marketuri, de unde am putut cumpara diverse lucruri.
Complexul este situat la 5 minute de mers pe jos de mare, dar dispune si de o piscina proprie, sezlonguri. Dispune si de un lift, fapt ce ne-a usurat accesul in apartament, deoarece am stat la etajul 5.
Exista si un restaurant in incinta complexului, unde am luat masa intr-o seara, am mancat destul de bine si destul de ieftin.
Deci, daca doriti o cazare intr-un astfel de regim nu ezitati sa legeti acest complex, vi-l recomand cu toata increderea.
Trimis de angela_tudose in 03.05.16 17:27:43
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (angela_tudose); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 42.68786060 N, 27.70492860 E - neconfirmate încă
@angy12 - Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs invitației de a scrie propriul set de impresii din această vacanță.
===
===
Mutat în rubrica "Complex Golden Dreams, SUNNY BEACH [Slanchev Briag]" (nou-creată pe sait)