ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 02.12.2025

BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
DISTRACŢ. / RELAXARE:
Nici nemulțumit, nici mulțumit

Zâmbeşte... Mâine va fi mai rău

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE URM de aici

Zâmbeşte... Mâine va fi mai rău.

Bancul zilei- Bulă este trimis de firmă să vândă frigidere în Alaska. Peste o săptămână mai cere 200 de frigidere, peste o lună mai cere 2000 de frigidere. Atunci este sunat și întrebat cum reușește să vândă atâtea frigidere în Alaska. El a răspuns:

– Ei, a fost mai greu la început, până i-am convins pe eschimoși că în frigider e mai cald decât afară.

În momentul în care am plecat de la prima cazare avută în Anchorage, la container, am crezut că nu pot avea o cazare mai nașpa, în acest sejur. Ei bine m-am înșelat amarnic. Dacă cea din Fairbanks a fost minunată, ultima avută în Anchorage a fost un micuț coșmar. Pentru această pensiune am achitat 337 usd, două persoane, pentru trei nopți de cazare fără nimic altceva inclus.

Compact But Cozy Too era numele acestei pensiuni. Aceasta  se găsește în Anchorage, la 3,9 km de Sullivan Arena, și oferă o grădină, un lounge comun și parcare privată gratuită. Proprietatea se află la 5,3 km de Centrul de Convenții William A Egan, la 5,8 km de Centrul de Convenții Dena ina și la 6 km de Gara Istorică Anchorage. Proprietatea pune la dispoziție o bucătărie comună și WiFi gratuit în întreaga proprietate. Unitățile au un frigider, un cuptor, o cafetieră, un duș, articole de toaletă gratuite și un birou. Baia comună oferă un uscător de păr. La această pensiune, camerele sunt echipate cu un televizor cu ecran plat, o baie comună și o terasă cu o vedere la grădină.

Cam asta era descrierea. De voie de nevoie datorită preturilor foarte mari din zonă am acceptat o cazare cu baie comună. Aceasta era situate într-o casă tipic americană cu etaj într-un cartier destul de liniștit, dar foarte departe de centrul orașului. Cu autobuzul făceam vreo jumătate de oră așa că nici nu se punea vorba de mers pe jos.

După cum am scris și pe booking la comentarii despre această pensiune, cel mai bun lucru la ea a fost faptul că am stat foarte puțin în cameră.

Dar să o luăm cu începutul! Chiar în ziua în care trebuia să intrăm în spațiu am primit un mesaj de la proprietar cu o mulțime de lucrri pe care nu avem voie să le facem. Unele erau de bun simț, fără petreceri, fără droguri, dar altele erau un pic aberante. Oricum nu mai aveam ce face, nu mai aveam timp să luăm o altă cazare.

Am ajuns la pensiune după amiaza, am folosit codul de acces și am identificat camera. Evident cea mai proastă prima de la intrare. În primul rând îă auzeam pe toți când intrau, iar apoi cei de sus ne tropăiau în cap! În fine!

Camera era extrem de mica și foarte basic mobilată. Aveam doar un pat cu o saltea destul de proastă plus un mic dulăpior cu sertare. Nu aveam un loc unde să ne punem hainele, doar o bară cu niște umerașe. Mai aveam o veioză și un televizor pe care nu l-am deschis. Sincer ne simțeam ca într-o cușcă. Bine că nu am stat acolo decât noaptea.

Baia și bucătăria erau comune. Erau dotate cu tot ce trebuie aragaz, frigider, mașina de spălat vase și mașină de spălat rufe... De altfel din fericire acolo chiar era cel mai curat era o doamnă care venea dimineața și le curăța temeinic. Dacă la bucătărie nu am umblat deloc, la baie am putut face măcar câte un duș.

Din nefericire pensiunea era aproape plină, iar mulți erau destul de gălăgioși și veneau la ore mai înaintate.

WIFI exista și mergea decent, iar dacă erai cu mașina o puteai parca în fața pensiunii. Chiar în fașa pensiunii era o mica grădină cu o masă și niște scaune.

Cam asta a fost experiența noastră la această pensiune din Anchorage, Alaska. Data viitoare chiar dacă plătesc mai mult o să mă feresc să mai aleg cu baie comună. La container măcar eram singuri în 70 mp.

• Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
  • Ai dori o versiune COMPLET fără reclame? — devino membru afaFanClub -- citește mai mult

Trimis de robert in 02.12.25 19:18:25
Validat / Publicat: 03.12.25 07:03:01
INFO ADIȚIONALE
  • Alte destinații turistice prin care a fost: Algeria, Argentina, Bahamas, Benin, Brazilia, Camerun, Chile, China, Coasta de Fildeș, Cuba, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Etiopia, Europa, Gambia, Ghana, Guineea Bissau, Honduras, Hong Kong, India, Indonezia, Insulele Cayman, Jamaica, Kenya, Macao, Maldive, Mexic, Pakistan, Republica Centrafricana, Republica Dominicană, Rusia, Senegal, Sheychelles, Sri Lanka, SUA, Tanzania, Thailanda, Togo, Tunisia.

VIZUALIZĂRI: 36 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
Adn. FAVORIT

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (robert); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
P01 camera noastră
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 3600 PMA (din 4 voturi)

2 ecouri scrise, până acum

webmasterX
[03.12.25 07:02:11]

Mutat, la reorganizare, în rubrica ’Compact But Cozy Too [Anchorage], ALASKA [statul]’ (deja existentă pe sait) -- dar... ai mai scris odată despre această cazare vezi impresii...

[Rubrica inițială: BUFFER CAZARE]

robertPHONEAUTOR REVIEW
[03.12.25 08:15:11]

@webmasterX: sorry le am ametit io numele! Prima se chema Vintage Trailer si trebuie schimbata denumirea! Mersi!

• Niciun abonat la acest review, încă...
  • Alte impresii din această RUBRICĂCompact But Cozy Too [Anchorage]:

SOCIALs