Perfect
Hotel foarte bun, nou cu design avangardist.
Multa liniste, perfect pentru cei care doresc liniste si relaxare.
Curatenie, ordine, piscina imensa, spatiu suficient la piscina.
Cu plaja privata, despartita de hotel de o alee publica, dar nu sunt probleme, este paza, restaurant la plaja. Plaja perfecta, cu nisip inclusiv in mare, ... pe o distanta de 50 m marea are 70 cm adancime.
Nu pot gasi cusur acestui hotel. Tot ce doriti, mai ales cei care stiti hotelurile de pe riviera turceasca. Nu pot sa spun ca e cel mai bun, dar pentru un buget rezonabil este foarte ok.
Trimis de homejade* in 22.01.13 12:53:33
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Belek 7 ori, Kemer 4 ori, Kusadasi 1 data, Bodrum 1 data
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (homejade*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@homejade: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Ar fi bine de amintit si ca este un hotel destinat doar adultilor.
@Andox: Asa este Andox, este un hotel pentru adulti, dar nu intr-un sens neortodox ci pur si simplu pentru cei care ori sunt mai in varsta ori cauta liniste dupa un an de munca greu
@homejade: Asa este, nu am facut nici o aluzie neortodoxa.
Homejade si noi suntem din hunedoara si am dorii sa mergem la commodore anul acesta. Va las adresa de mess (***) poate imi dati mai multe detalii. Va multumesc anticipat.
Homejade te rugam da un semn sa vorbim despre hotel.
Multumim.
@crysxxxx: da, crysxxxx
acum am vz ecoul. Mergeti linistiti daca va doriti un hotel linistit, cu turisti educati... fara rusi, doamne am spus asta de atatea ori... Pretul e ok, am pus poze... se vede... depinde insa ce doriti. Daca va place harmalaia... nu cred
concediu placut
@webmaster: Webmaster,
Tare asta cu '' afinitatea intre dumneavoastra si... dv este de 100 %''. Mi-a placut maxim. Asa si este. Chestie doar de perceptie. Nu?
Toate bune
Multumim, dar am ales hotelul de langa el respectiv Adalya Resort & Spa pentru pretul de 1434 euro (Comodore era 1856 euro). Daca puteti sa-mi spuneti ceva despre el v-as vi recunoscator.
crysxxxx, te rog mult trimite-mi si mie prin mesaj privat agentia la care ai gasit acest hotel si ce ai mai aflat despre el intre timp. Multumesc anticipat!
- Aug.2018 Relaxare la superlativ — scris în 25.08.18 de iulsihi din BUCUREşTI - RECOMANDĂ