Localizarea hotelului
Un pic cam departe de plaja (1km-cca 10 min de mers pe jos), situat chiar linga Politie. Sunt autobuze care merg catre plaja din 30 in 30 de minute doar intre 9.30-17.30, eu am preferat mersul pe jos. Oricum stiam acest lucru inca de cind mi-am facut rezervarea dar nu a costituit un impediment, informatia era pt cei ce prefera hoteluri situate in apropierea plajei.
Hotelul
Este defapt un soi de club, cotat 3* ALL INCLUSIVE. Cele 3 stele erau... cu un pic de indulgenta (pt servicii si dotari) dar erau. Daca mai lucreaza un pic la finisaje pe la baie (ca aspect nu ca si functionalitate) si mai pun si un frigider in camera atunci nu sunt mai prjos decit multe hotele de 3* de la noi (si nu ma refer doar la cele de pe litoral). Linga intrare nelipsita cartela (aici era de metal) care deschide curentul..
Mobilierul era compus din 2 paturi de 1 pers (!!!) dar care lipite faceau un pat prin care te pierdeai + 1 fotoliu care in anumite cazuri era cel de-al 3 pat, 2 oglinzi -1 pe hol linga dulapul cu haine si una in camera,o masa mai mare,gen birou cu locasul pt frigider si TV pe ea, o chestie mica pt pus diverse lucruri pe ea si un scaun. Balconul suficient pt 2 scaune si o masuta, de unde vedeai si marea.
Hotelul are 4 corpuri, 2 dispuse chiar la receptie iar 2 mai in spate, populat in special de nemti, ceva rusi, englezi, romani. Se vorbeste la greu germana dar nu am avut nici un fel de probleme de comunicare, animatorii vorbesc evident numai germana si f.putin engleza (just for fun). O piscina generoasa (pt cele cca 400 de locuri de cazare erau cam 200 de sezlonguri) structurata pe 3-4 bazine+jacuzzi, adincimi pina la 1.65m, apa curata o zi sau 2 s-a simtit putin miros de clorinare dar in rest apa ok.
Restaurantul nu era ca unul a la carte ci conceput pt regim bufet suedez, incapator, nu am avut probleme in a gasi loc, cred ca putea gazdui cca 300 de oameni odata. In interior AC, terasele acoperite, o multime de picoli care aveau grija de debarasare plus o armata de oameni care aveau grija sa fie in permanenta mincare. Mincarea de nota 10, bine gatita, variata - cred ca puteai minca 1 sapt fara sa te repeti. Berea f. buna, vermut rosu, rachiuri, vin alb si rosu, lichior de menta, apa, ceai cafea (Nescafe) sucuri(bune). Masa se servea intre orele 7.30-10; 12-14, 18-21. Mai exista un snack-bar intre 10-17 cu bauturi + mincare (piza, burgeri, cartofi prajiti, salate, prajiturele si inghetate), dupa ora 17 pina la 24 devenea pool bar plus un lobby bar linga receptie cu acelasi program pt bauturi si cafea. Berea de la cele 2 baruri mai slaba decit cea de la restaurant, insa avind in vedere ca beai toata ziua riscai sa nu mai apuci seara....
Clubul mai avea 1 sala pt tras de fiare - gimnastica, discoteca, teren pt beach-volley, un mic teatru de vara unde animatorii sustineau spectacole si o cabina de masaj (contra cost). Tot contra cost (3 leva partida) - biliard la receptie si acces la calculatoare (net+games) 8 leva(!!!) ora...
Parere generala cazare/masa/antren -10 cu felicitari.
Trimis de marcopolo in 10.08.08 04:59:23
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (marcopolo); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Am si eu o intrebare... are aer conditionat? Multumesc anticipat.
- Jul.2021 Mai bine nu …. Primasol Ralitsa Superior — scris în 14.07.21 de cojocaruiza din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2019 Nerecomandat — scris în 07.09.19 de nemteanca din PIATRA NEAMT - nu recomandă
- Jul.2018 De 'vis'!!! — scris în 04.08.18 de Georgectn din BRăILA - nu recomandă
- Jul.2018 Nu.Nu.Nu. — scris în 26.07.18 de Poll77 din TG MURES - nu recomandă
- Jul.2018 Evitați acest hotel — scris în 25.07.18 de anaG1985 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2018 Nu recomand — scris în 25.07.18 de Cristina222 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2017 Nu mai recomand. Sunt dezamagit — scris în 13.08.17 de arpika din SFâNTU GHEORGHE [CV] - nu recomandă