Am ales acest hotel prin prisma regimului UAI de care beneficiaza cu o diferenta mica de pret fata de celelalte hoteluri AI 3* din apropiere. Ne-a incantat in mod deosebit existenta restaurantului Rai de pe plaja la ale carui servicii am apelat la pranz.
La cazare am primit o camera in corpul principal (cel in care se afla receptia hotelului).
Camera era destul de mica, dar curata. Ca plusuri mentionez AC, plasa de tantari de la usa de la balcon, curatenie se facea zilnic - de suprafata dar OK -, iar prosoapele au fost schimbate cand le-am lasat pe gresie. Ca si minus as mentiona asezarea usii de la baie care se deschidea direct spre vasul de toaleta fapt care iti ingreuna accesul in baie.
Piscina era curata, iar toboganele erau preferatele copiilor. Echipa de animatie isi facea treaba - cel putin cat am observat noi dupa amiaza si seara.
Marea problema a hotelului este bucatarul de la restaurantul principal sau mai degraba lipsa acestuia. De doua ori am gasit carne nepatrunsa (in sange) o data la aripioare de pui si o data la peste. Carnea era pregatita la in tava cuptor, pe sus parea gata, dar pe jos nu era patrunsa (era mai mult parlita).
In afara de acest aspect, nu am vazut nimic care sa te atraga, doar carne la cuptor sau pe gril, cartofi, paste. Problema este ca aveau materie prima (am vazut scoici, peste de doua feluri, pui, porc, vita), dar nu erau gatite in vreun fel.
Cele doua tocanite pe care le-am vazut nu aveau niciun aspect comercial, in consecinta au ramas neatinse.
Despre dulciuri au scris si altii pe forum, dar daca vreti ceva de calitate va recomand sa mergeti in Hotel Dobrudja in barul de la etajul 15 (Caffe Panorama) unde puteti servi prajituri delicioase si admira o priveliste extraordinara de la capul Kaliakra la nord pana in partea sudica a statiunii Albena.
In ultima seara am fost in vizita si la restaurantele hotelurilor Magnolia si Orchidea pentru a vedea si preparatele acesatora. Asa cum stiam si de anul trecut, era "alta mancare de peste", galantarele aratau mult mai bine si pe langa traditionalele fripturi isi faceau locul si mancaruri gatite mult mai aspectoase.
Trimis de silviu1606 in 22.08.14 15:22:40
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Albena - Orchideea
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (silviu1606); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.

- Jul.2021 Mai bine nu …. Primasol Ralitsa Superior — scris în 14.07.21 de cojocaruiza din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2019 Nerecomandat — scris în 07.09.19 de nemteanca din PIATRA NEAMT - nu recomandă
- Jul.2018 De 'vis'!!! — scris în 04.08.18 de Georgectn din BRăILA - nu recomandă
- Jul.2018 Nu.Nu.Nu. — scris în 26.07.18 de Poll77 din TG MURES - nu recomandă
- Jul.2018 Evitați acest hotel — scris în 25.07.18 de anaG1985 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2018 Nu recomand — scris în 25.07.18 de Cristina222 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2017 Nu mai recomand. Sunt dezamagit — scris în 13.08.17 de arpika din SFâNTU GHEORGHE [CV] - nu recomandă