Buna ziua,
De cand avem copil mic am ales ca destinatie de vacanta ALBENA.
Din august am tot stat si cautat pe booking diferite oferte pentru o saptamana la mare, pana la urma ne-am hotarat la hoteleul Kompas.
Din pacate (dar bine pentru noi), cu 4 zile inainte de plecare am primit un mail de la Albena in care ne anunta ca Hotelul Kompas din cauza ocuparii mici se va inchide si ne muta la Hotelul. COM.
Noua unul ne-a convenit pentru ca este un hotel mai bun. Ne-a mutat de la Super Inclusive la Ultra All inclusive.
Inca o data cei din Albena au fost foarte seriosi si mi-au raspuns la toate intrebarile mele. Jos palaria!
Drumul a fost cel uzual, Buc - Ruse - Varna - albena. Ca de obicei dar din pacate se lucreaza la autostrada si te pun sa faci un ocol care te baga prin sate iar ca sa revii pe autostrada sunt semne dar cam mici si sa zicem dubioase.
Am ajuns la hotel in jurul orei 12. Si spre surprinderea mea ne-au cazat imediat fara sa asteptam ora 14. Una din receptioniste foarte sictirita, asta a fost un punct negativ. De altfel cam tot personalul este foarte plictisit, dar te servesc.
Camera: standard ca la orice hotel de 4*, destul de curat, multumit. Puncte negative: baia, mica si dusul cu toaleta nu erau separate, dar stiam acest lucru; mobila cam lovita in unele locuri; plasa de tantari abia se mai tinea. Dar pe mine aceste puncte negative nu m-au deranjat.
Hotelul: ca in poze, totul era cum trebuie. Exista WI-FI gratuit si care merge destul de ok, dar decat in zona receptiei, lobby-bar nu stiu la piscina daca batea. Toaletele curate. Eu zic ca totul era ok.
Masa: super multumit, chiar aveai ce sa mananci si totul gustos. Dimineata se cam repeta mancarea dar nu ma deranjat. Aici jos palaria.
Plaja: 1 umbreluta si 2 sejlonguri era, plus ce mi-a placut era o mica "masuta" in jurul umbrelutei. Totul curat.
La Havana intre orele 11.30 - 16.30 puteai sa mananci si sa bei ce vrei (fara spirtoase), dar toata mancarea era super ok si multa. Noi am renuntat la pranzul de la hotel si mancam pe plaja.
Piscina: curata si frumoasa.
De baut aveai tot ce vroiai, faceau si cocktail-uri care am vazut ca erau destul de apreciate. Inghetata super buna, berea receee si "slaba" dar nu m-am dus sa ma imbat.
Exista un autocar care te ducea de la hotel pana la plaja.
De parcat aveai unde, te descurcai. Nimeni nu se atingea de masina.
Dupa parerea mea Hotelul. Com a fost foarte ok. Un pic personalul sa fie mai zambitor!
A fost un concediu extrem de frumos si vremea a tinut cu noi.
Inca o data ma felicit ca am ales litoralul bulgaresc.
Trimis de rimaru in 10.09.12 12:12:42
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Multe
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (rimaru); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Un foarte bun review de debut, multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.
Domnule RIMARU, ati avut maaare dreptate in tot ce-ati scris aici. Doar ca, banuiesc eu, au citit si cei din personalul hotelului, ca anul asta, cand am fost noi, erau tot un zambet! Multumim!
- Jul.2021 Mai bine nu …. Primasol Ralitsa Superior — scris în 14.07.21 de cojocaruiza din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2019 Nerecomandat — scris în 07.09.19 de nemteanca din PIATRA NEAMT - nu recomandă
- Jul.2018 De 'vis'!!! — scris în 04.08.18 de Georgectn din BRăILA - nu recomandă
- Jul.2018 Nu.Nu.Nu. — scris în 26.07.18 de Poll77 din TG MURES - nu recomandă
- Jul.2018 Evitați acest hotel — scris în 25.07.18 de anaG1985 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2018 Nu recomand — scris în 25.07.18 de Cristina222 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2017 Nu mai recomand. Sunt dezamagit — scris în 13.08.17 de arpika din SFâNTU GHEORGHE [CV] - nu recomandă