![](/images/printer_off_32.png)
Este pt al IV-lea an, consecutiv, cand am ales sa ne petrecem vacanta de vara in Bulgaria.
Spre surprindere, la acest hote, l deceptie fata de ce este prezentat in oferta... nu am fost cazat in cladirea care este prezentata pe pagina de prezentare ci undeva la aprox 200m intr-o cladire anexa... fara acces la internet, fara telefon, fara uscator de par dar, din neplacere, cu furnici in camera si panze de paianjen mai peste tot...
Conceptul de Ultra All este aleatoriu, daca am facut sesizarea, am primit drept raspuns ca in ziua respectiva a fost un mare consum de bauturi alcoolice de import... cu acest neajuns se poate verifica in fiecare zi...
Animatorii sunt pe departe la ce experienta am avut in anii precedenti...
Mancarea, multa si atat...
Curatenia in camere, ocazional...
Ca sa fie cireasa de pe tort, la plecare am facut cale intoarsa de la bariera fiindca, desi eram in posesia cardului de achitare a parcarii, nu a fost operat de la receptia hotelului...
In concluzie, sfatuiesc pe cei care urmeaza sa-si petreaca vacanta in acest hotel, mai au timp sa-si modifice locatia sau sa renunte...
Trimis de taviambarus in 28.06.11 11:30:20
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Albena - Laguba beach, Orhideia; Nisipurile de Aur - Slavey;
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (taviambarus); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Pentru a putea trece de bariera la iesirea din Albena trebuie sa dai din proprie initiativa cardul de parcare la receptie impreuna cu suma de 5 leva, apoi poate fi trecut prin aparatul de la bariera si aceasta se va deschide.
buna ziua tuturor, suntem un cuplu tinerel fara copii, si daca ma puteti ajuta cu niste info, v-as fi foarte recunoscator.
mi se tot spune ca albena nu este statiune pt tineret, iar cei care au fost imi spun ca se merita, as vrea sa stiu adancimea piscinei si chiar a marii, seamna cu mamaia sau e ceva mai adanca? gen costinesti neptun,
am aprox 2 m si nu mi'as dori sa merg jum de km ca sa ajung la aceasta adancime, si la bar de la ce ora se platesc bauturile?
Multumesc anticipat, sper sa imi raspundeti cat mai repede pt ca vreau sa fac o rezervare cat mai am timp!
@tronko: cel mai potrivit loc pentru astfel de solicitari (pe carea m vazut ca ai repetat-o la mai multe reviews-uri) este sectiunea "Ce-mi recomandati", accesibila din prima pagina a site-ului. Procedand astfel, ea ajunge automat in atentia tuturor ce au fost in Albena, fara sa fie nevoie sa o scrii in mai multe locuri.
Pentru ca esti nou-inscris, mi-am permis sa te ajut postand o solicitare de acest tip, in numele tau -- click aici.
Sper sa primesti cat mai mute raspunsuri, cat mai curand.
- Jul.2021 Mai bine nu …. Primasol Ralitsa Superior — scris în 14.07.21 de cojocaruiza din BUCUREșTI - nu recomandă
- Aug.2019 Nerecomandat — scris în 07.09.19 de nemteanca din PIATRA NEAMT - nu recomandă
- Jul.2018 De 'vis'!!! — scris în 04.08.18 de Georgectn din BRăILA - nu recomandă
- Jul.2018 Nu.Nu.Nu. — scris în 26.07.18 de Poll77 din TG MURES - nu recomandă
- Jul.2018 Evitați acest hotel — scris în 25.07.18 de anaG1985 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2018 Nu recomand — scris în 25.07.18 de Cristina222 din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2017 Nu mai recomand. Sunt dezamagit — scris în 13.08.17 de arpika din SFâNTU GHEORGHE [CV] - nu recomandă