Asa, am revenit cu review-ul promis:
Hotelul este ok, frumusel, curatel, camere destul de mari, daca ai noroc sa ai cu vedere la mare si mai bine. Seara e placut sa stai la baru' hotelului de pe plaja. Au si un ponton pe care ziua sunt niste saltelute pe care se poate sta pentru plaja iar seara sunt puse mese de-a lungul lui. Cam atat pot sa spun la lucruri bune.
Acum sa incep cu lucruri rele:
- plaja - are o latime de maxim 4 m.
- intrarea in apa - infecta, niste plante in apa care cresc pe fundul apei si care mai si intzeapa. Foarte putina lume se incumeta sa intre in apa si care intrau de pe ponton.
- personalul - slab pregatit si cu fete de dubiosi - servire infecta. Singura din personal mai ok si mai ospitaliera este o receptionera.
- mancarea - deloc variata. Aceleasi lucruri si destul de naspa la gust. Si din putine lucruri de ales. Bautura ai doar dimineatza inclusa si aia consta intr-un suc concentrat si cafea. Seara daca doresti sa consumi ceva (bauturi ma refer) se plateste.
- bautura destul de scumpa in hotel si nu te lasa sa aduci din afara hotelului. La receptie daca te vede ca intri cu vreo sacosa in hotel te intreaba ce ai si te pun sa le arati.
- se ajunge destul de greu in oras. Daca nu ai masina sa te deplasezi cam greu.
Cred ca ar mai fi fost lucruri de spus dar nu imi aduc aminte acum... oricum, una peste alta -- nu o sa mai vin si a2a oara la acest hotel.
Trimis de Simi19 in 23.07.09 16:26:14
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Simi19); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2017 Nu te duce acolo — scris în 01.09.17 de CristinaRP din PITESTI - nu recomandă
- Jun.2013 Nu calca pe acolo — scris în 06.09.13 de cosmin radu din BRAşOV - nu recomandă
- Jun.2013 Clasa medie — scris în 14.07.13 de Margulescu din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Aug.2010 De ocolit... — scris în 26.08.10 de aniana* din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2010 Merita bani... — scris în 21.08.10 de andra20* din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2009 O vacanta frumoasa — scris în 05.08.10 de calatorul72 din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Jul.2009 Placere — scris în 31.07.09 de delioara din ADJUD - RECOMANDĂ