Mult si prost
Am fost cazat in perioada 7-14 august si am fost total nemultumit in special de restaurant.
Pentru inceput daca veneai la inceputul programului de servirea mesei asteptai la cozi interminabile sa-ti pui ceva in farfurie apoi incepea vanatoarea unei mese. De multe ori stateai cu farfuria in mana pana se elibera una. Daca veneai dupa jumatatea programului mai gaseai aprope nimic comestibil.
Ca idee intro zi la pranz am stat dupa 7 pers. pt. un pahar de apa.
Mai colaboreaza cu un rest. aproape de plaja dar acolo era mai rau. In rest aprox ok bere naspa la draft si suc la "tec".
La loby-bar am vrut sa servesc o cafea expresso si mi sa raspuns "not for free, for chass" for free erau doar instante nescafee.
De mentionat ca am fost cu 2 copii si nu ne-am imbolnavit deloc.
Prajituri erau aceasi biscuiti in fiecare zi.
In camera de hotel au schimbat destul de des prosoapele dar lenjeria de pat deloc.
Plaja destul de departe dar nu ma deranjat sa mergem pe jos, ca era autobus dar nici o sansa sa scapi necalcat in picioare mai ales ca eram cu copii.
Piscinele sunt super mai ales pt copii.
Mentionez ca a costat 750€ 2 adulti 2 copii parerea mea ca nu merita mai mult de 400€ la ce ni sa oferit dar na poate am eu "fite".
Am uitat ca nevasta a gasit 2 gandaci in camera dar nu e o prb. cred ca erau in trecere.
Eu nu o sa mai revin dar cum am vazut eu nu duc lipsa de clienti.
Trimis de cristianioan in 15.08.17 22:31:38
- A fost prima sa vizită/vacanță în BULGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cristianioan); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2019 Club Orchideya & Orchideya Park Hotel — scris în 02.09.19 de Georgiana129 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2019 Infect!!! Nu va stricati concediul! — scris în 01.07.19 de lov4ever din ALBA IULIA - nu recomandă
- Aug.2018 Sejur care lasă de dorit la complex orchideya — scris în 08.08.18 de Silviudiana din PIATRA-NEAMţ - nu recomandă
- Jul.2018 Nu recomand! — scris în 24.10.18 de Ionel Ana din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2017 Orchideya - Oasis for Holidays — scris în 17.08.17 de andykorg din SUCEAVA - nu recomandă
- Aug.2017 Calitate / preţ = super OK! — scris în 12.08.17 de RoxanaARGES din CâMPULUNG [AG] - RECOMANDĂ
- Aug.2016 Impresii hotel Orhideya — scris în 29.08.16 de Grosu Ramona din BUCUREșTI - nu recomandă